Hati tumbuh kembali

Hatiku digirisnya lagi
Kali ini lebih dalam dan pedih
Kerna aku sudah berjanji
Dia cinta ku yang terakhir
Sungguh tak pernah ku menduga
Dia akan mengulanginya semula
Namun untuk menodai cinta
Dan membiarkan aku sengsara

Kadang kadang aku rasa aku memang vampire, pasal beratus kali hati aku berkecai di siang hari, tapi dia regenerate balik pada waktu malam.Berapa lama aku kena siksa macam ini.kalau aku vampire dah lama gi berjemur bawah matahari mcm Godric.Tapi kalau ikut saga famous tu, aku akan setakat bersinar di bawah mentari.Lepas tu orang boleh kikis, jadi rantai diamond kan?Tapi mungkin siksaan aku tak seteruk macam Damon yang mencari Katherine berabad lamanya.Mencari dan mencintai perempuan yang tidak mencintainya.Bodoh kan Damon, muka handsome tapi harapkan cinta yang tak ada.Apasal kau tak cari perempuan lain je, lagi senang.Cuba pergi tanya Damon soalan ni, nescaya aku rasa kau kena kekah lah lepas tu.Well, atleast dia ade fang, kalau banding dengan Edward.Gigit pakai gigi tumpul kot, mesti sakitkan.Entah, tak pernah kena gigit pulak dengan vampire.Aku jadi vamp pun semulajadi, banyaklah engkau.Sesuai ke kalau aku jadi vampire?

It’s like you’ve taken half my self away with you.

Bibir saya merah pasal saya tak hisap rokok bukan pasal saya hisap darah ok?Tapi mungkin ada orang prefer version lain kot. Imagine kalau instead of gambar diatas, vampire sebenarnya bergigi mcm ni.

Ish loike uo haf takken harf ma seh wip uu...

Ma name isk Dr. CAR IRF n I b tweeting ur wuun todey…Adakah vampire version ini lebih laku?susah juga nak faham apa dia cakap walaupun dalam bahasa English inikan pulak kalau dalam bahasa lain.Kekurangannya maybe ketumpulan gigi tu, and confirm tak boleh nak sembunyikan identiti dia.Hurm, fikir-fikirkan lah.

P.s Will Bella kiss “that” ?its gonna be hard doesn’t it? I know I won’t.

P.S 2 orang dah tak main dah sekarang

P.S 3 nak beli tapi blu ray tech agak mahal

P.s 4 in development

P.S 5 mengarut abis entry ni , vampire tak wujud yerp….yang ad pun pontianak tapi itupun perempuan tapi kalau cuba bayangkan pontianak itu lelaki,berselubung kain putih bawa anak, dia kana kacau perempuan jer sammbil “akak, akak, anak saya nangis nak susu, boleh bagi susu akak dekat anak saya?” :evilgrin:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »