Banci, membanci bukan benci

Semalam ada akak datang apartment kiteorang, ketuk2 pintu,tup tup tup tup.Aku yang memang pemalas lagi berat tulang memang menyerahkan tugas untuk membuka pintu kepada paan dan zul.Lama jugak dieorang kena interview.Aku macam lantak ar biar dieorang buat, tetiba zul call aku,berbunyi la ringtone baru “Benar ku mencintaimu, tapi tak begini”..”wei, nama penuh ko dengan ic” , “eh nak buat apa?””ada org buat banci”aku pun “ra….”, “antar ar msg”,’ uik nak antar msg buat pa?aku dalam rumah” muahahahahaha semua gelak.

So dengan stylo aku keluar bilik dgn muka tak mandi nya, muka jer tak mandi, badan dah okey.Kena lah interview ngan kakak tu, nama sapa, tinggal mana,pendapatan berapa, ada aircond,ada laptop,belajar mana,kursus apa,umur berapa,tempat lahir mana, 5 tahun lepas ada kat mana,tetiba tinggal kat mana?kuantan..wah sama ar kita, kuantan kat mana?”, oh dekat…….” Ohh, kawasan elite tu” “yeker?tak pernah pulak nampak abby, sasha dengan watie elite kat situ” tergelak besar die.maksud akak, tempat golongan elit” eh takdelah kak,mana ada,biasa2 ajer” ,’alah situ kan macam beverly hill” Haih, sama pulak macam kata2 operation manager aku time dekat bi technologies dulu, adik beradik ker korunk ney?”So selepas ditemuramah, aku pun masuk balik umah..Oh tak tanya ek kat mana die tinggal kan?bukan lupa tapi tak nak tahu pun hahahaha…jahat ek, takde r memang tak terfikir nak tanya , maklumlah blur lagi time tu.

So, aku plan kuar makan tghari dengan dua2 zul,makan tghari dekat area rumah kiteorang jer, lauk aku ikan bakar cicah asam memang terbaik, tapi harga agak mahal lah.Tgk keadaan kedai memang sah2 tokey die ney millionaire.dulu tgk mali’s punya tokey bawak BMW.tapi tokey kedai ney tak tahulah bawak kereta apa, tapi mcm common sangat kan BMW dengan MERC cuba cari kereta lain sikit, Audi ker baru smart tak pun honda, sebab honda bagus betul?beto, beto,beto..memang save minyak honda.nak nak honda city  :yes: .

Apa aku melencong jauh sangat ney?then aku nak cerita, punyalah pusing satu kawasan tu nak gi buat kunci kerana malangnya aku ada masalah dengan kunci aku yang asyik ilang tak abis2 entah menda tah amik aku pun tak tahu.Tapi satu tempat tu keymaker semua tutup hahaha padan muka aku.

Petangnya konon nak ke PC fair nak pergi rembat HD,tapi hajat tak kesampaian pasal semua dah terbungkang kat katil tmabah dengan aircond yang berdesup-desup menyejukkan suasana.What do you guys expect?tido ar… Malam ada pulak perlawanan Chelsea yang dua orang budak ney minat so memang terputus lah hajat nak pergi ke KLCC .Alah  akhir tahun ni ada lagi.Tak lari gunung di kejar.sepatutnya gunung di tarah kan nak kejar gunung nak buat apa kan kan kan?

HUrm tadi aku dengan lagu kenangan lalu by flybait..best lagunya…Mengapa aku disiksa,apa ujuan dia? ayat die menusuk syahdu,,eceh mengalahkan lagu raya pulak syahdunya.Puasa pun belum nak raya, eh korunk dah ganti puasa tak?kalau tak ganti lagi memang tak sempat dah nak ganti hahaha

Puasa setahun sekali, takkan nak ponteng kot, apa da.MAcam mana ar korunk berani nak raya tanpa puasa penuh kan?eh kepada kawan2 ku yang berlainan jantina sapa yg leh puasa full aku belanja TGI friday..orait?hahahaha boleh ker?yg semi dan yg half2 tidak akan dilayan.Okey nanti akan busy dengan bazzaar ramadhan so sesiapa yg nak pergi bazaar tu tolong kawal nafsu dan elak pembaziran.Tak baik membazir so simpan,simpan kasi simpan,nanti dah simpan banyak2 kasi decorate kasi cantik punye pun, haaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! kejut ker?tahu lah kau kejutkan , eric Ling puasa juga..oklah tatata

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak