Category: video

Siapa yang mati ini?Obama ke Osama?

Cuba dengar betul-betul apa yang pembaca berita ini cakap.Macam ini pun boleh?Inilah pentingnya english education~~~ httpv://www.youtube.com/watch?v=QYP10vlFZrk&feature=player_embedded Ini yang Usop Wilcha cakap, ‘Miscomunication”… Adey~ :-((

Read More »

Ramzi – My Wife lyric

Pusing-pusing di facebook si halaman sosial tu, tercome across dengan video clip lagu ini.Best pula mendengarnya walaupun sebelum ini tak pernah dengar pun nama penyanyi

Read More »

ABPBH -Usop Wilcha

Semalam kan Anugerah Bintang Popular Berita Harian, jadi sempatlah menonton sedikit dari siaran langsung rancangan tersebut di internet (streaming je pun boleh).Tengok pun masa tu

Read More »

Maddi Jane is Marvelous

Semalam dapat satu link daripada cik Dya, jadi sebab saya yang dah siap assignment innovation semalam mempunyai sedikit masa terluang (YE,YE ko nak gitau assignment

Read More »

Anwar Hadi

Baru-baru ini kan ada post pasai, eh pasal matlufti90 kan, dalam satu video dia ada di sebut anwar hadi, so mencari jugalah siapa anwar hadi

Read More »