Ramzi – My Wife lyric

Pusing-pusing di facebook si halaman sosial tu, tercome across dengan video clip lagu ini.Best pula mendengarnya walaupun sebelum ini tak pernah dengar pun nama penyanyi ini,tapi lagu dia memang best.So kawan-kawan jom kita dengar.Maaflah kepada readers, saya banyak post lagu sejak akhir-akhir ini (nampok beno malas menulis) Oh, bukan malas tapi sekarang kan waktu exam, and time agak limited (limited tapi boleh berfacebook kan?) Saya akan try tebus dengan entri-entri yang bombastic lepas ini okey?Apa -apa pun kita enjoy!!!(Nora danish sekali)

Ramzi

httpv://www.youtube.com/watch?v=2JVeKvpZyf4

Since the lyric is not available , I took the liberty to wrote it down myself ENJOY!!

Ental awel,

Ental akhir,

The only girl I’ll ever make my wife,

Put a diamond on your finger for your life,

Never felt so right say that you be mine,

Girl, I’ve been trying so hard to make you understand…

But it ain’t working and girl,

Maybe you think that im just another man,

Tryinna take what he can and leave you baby…

Get it right I’ll never ever do you like they did.

Gotta put it right

Cause I want you to know

(Chorus)

Ental awel,

Ental akhir,

The only girl I’ll ever make my wife,

Put a diamond on your finger for your life,

Never felt so right say that you be mine,

Mine…

See I , I’ve  had enough time for playing those foolish games..

But now its over cause I..

I’m the kinda of guy who could learn from his mistakes..

And I learn that you can and a good thing girl…

Get it right I’ll never ever do you like they did..

Gotta put it right

Cause I want you to know

(Chorus)x2

Hey (16x)

(Chorus)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak