in , ,

IglooApp , duit poket sambil tengok iklan

Kebanyakan daripada kita selalu melayari internet bukan?Samada kita menulis blog, mencari infomasi atau sekadar bersosial di halaman facebook dan twitter, internet sentiasa di gunakan.Jadi apa kata, kita mengambil sedikit peluang untuk menjana duit poket dengan kemudahan yang ada.

Memperkenalkan IglooApp.Apa benda IglooApp ini sebenarnya eh? IglooApp ini adalah sebuah aplikasi untuk smartphone.Ada untuk peranti iOs dan juga Android.

Iglooapp

Jadi Apa benda yang nak kena buat untuk dapatkan duit poket ni?

Korang cuma perlu klik dan lihat iklan atau ads yang ada dalam IglooApp, dan duit masuk ke dalam akaun anda.

Senang bukan? jadi apa yang perlu anda buat?

Mula-mula, buka telefon, (Duh), then connect ke internet (Duh), pergi ke App Store (iOS) masing-masing dan cuma perlu Search ‘IglooApp’.Jangan bimbang, Aplikasi ini percuma.Diulangi PERCUMA.

Dah jumpa ke belum? kalau dah jumpa, klik dan download je. It won’t take long.Sempatlah nak tengok Super Spontan kejap.

Ok, dah siap download IglooApp?

Kalau sudah, bolehlah buka aplikasi tersebut dan mula mendaftar dirikan anda di dalam IglooApp.Isi semua detail yang diminta seperti username, e- mail, password dan nombor telefon.

register

Kalau IglooApp minta refferal code masukkan 09b643.

Ingat masukkan 09b643.

Dah settle isi semua maklumat tu, anda bolehlah mula klik dan tengok iklan yang terdapat dalam aplikasi IglooApp ini.Kenalah rajin setiap hari klik, lagilah cepat duit masuk ke dalam akaun anda.

Jadi bagaimana IglooApp ini akan bayar kita lepas kita duk tekan – tekan tengok iklan tu kan?IglooApp akan akan bayar dengan dua cara.

1. Dapat top up kalau korang semua pengguna prepaid.

2.Bil korang akan di bayar bagi mereka yang menggunakan postpaid.

*dengar cerita kemungkinan besar IglooApp mungkin akan bagi cash untuk versionnya yang akan datang, harap-harap rumor ni betul hehehe.

Jadi macam mana caranya nak tebus duit yang ada dalam akaun IglooApp anda bila dah cukup?  Kalau jumlah dalam akaun anda cukup RM30 pada hujung bulan, akan keluar option cash out duit.So just klik option tersebut.

balance

Ramai yang dah cash outkan duit mereka keluar dari IglooApp ni sebenarnya.Kalau nak tengok bukti boleh search #IglooApp di halaman twitter.

Jadi apa yang anda tunggu lagi? download IglooApp sekarang.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Radin Fadli

I love writing.I feel that by writing, I could pour my heart contents into a piece of paper and share it with the world.Some might be a bunch of craps, some really meant something to me.Gadget is my choice of obsession, without them, the world won’t be as cool as it is now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trip ke Hong Kong part 1

Trip ke Hong Kong (Makanan Turki dan Sheraton Hotel) Part 2