Aplikasi PicPlayPost gabungkan video & gambar

Hello!

Entri kali adalah untuk menjawab persoalan yang banyak di tanya setiap kali aku post gambar & video sekaligus dalam satu ruang.Berbelit – belit kan? tak faham dan sukar untuk ditafsir bukan?Contohnya adalah seperti yang boleh anda tengok dekat sini dan dekat sini .Ini contoh dari instagram aku yang tak seberapa, banyak lagi contoh yang hebat- hebat dan unik.  Jadi sebab ramai sangat yang bertanya jadi dekat sini nak kongsi aplikasi yang aku gunakan untuk membuat effect yang sedemikian rupa.

Picplaypost

Jeng Jeng Jeng! Memperkenalkan PicPlayPost untuk iPhone dan iPad.Jadi dengan menggunakan aplikasi ini yang korang semua boleh buat effect ,letak video sekali dengan gambar tu.Tak susah pun nak pakai , senang je. Jadi apa yang anda perlu buat hanya download dari Appstore terus ke dalam iPhone anda.

Oh, aplikasi ini berharga $1.99, lebih kurang RM6.Murah je. Jadi kalau sesiapa yang suka edit – mengedit ini bolehlah cuba download.Untuk pengguna android tak pasti pula benda alah ini wujud.Kalau rajin , korang try la tanya pakcik google.

Itu je nak kongsi.

Kbai.

Yang menulis,

RAdin Fadli

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »