in , ,

Aplikasi PicPlayPost gabungkan video & gambar

Hello!

Entri kali adalah untuk menjawab persoalan yang banyak di tanya setiap kali aku post gambar & video sekaligus dalam satu ruang.Berbelit – belit kan? tak faham dan sukar untuk ditafsir bukan?Contohnya adalah seperti yang boleh anda tengok dekat sini dan dekat sini .Ini contoh dari instagram aku yang tak seberapa, banyak lagi contoh yang hebat- hebat dan unik.  Jadi sebab ramai sangat yang bertanya jadi dekat sini nak kongsi aplikasi yang aku gunakan untuk membuat effect yang sedemikian rupa.

Picplaypost

Jeng Jeng Jeng! Memperkenalkan PicPlayPost untuk iPhone dan iPad.Jadi dengan menggunakan aplikasi ini yang korang semua boleh buat effect ,letak video sekali dengan gambar tu.Tak susah pun nak pakai , senang je. Jadi apa yang anda perlu buat hanya download dari Appstore terus ke dalam iPhone anda.

Oh, aplikasi ini berharga $1.99, lebih kurang RM6.Murah je. Jadi kalau sesiapa yang suka edit – mengedit ini bolehlah cuba download.Untuk pengguna android tak pasti pula benda alah ini wujud.Kalau rajin , korang try la tanya pakcik google.

Itu je nak kongsi.

Kbai.

Yang menulis,

RAdin Fadli

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Radin Fadli

I love writing.I feel that by writing, I could pour my heart contents into a piece of paper and share it with the world.Some might be a bunch of craps, some really meant something to me.Gadget is my choice of obsession, without them, the world won’t be as cool as it is now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apa yang saya dapat bawa balik dari Hong Kong dan Macau?

Trip ke Seoul, South Korea – Oktober 2013 part 1