Runningman latest episode 165

Running-Man-Episodes

Annyeonghaseyo!! Ramai di kalangan rakan-rakan yang meminati siri Runningman iaitu sebuah rancangan variety show dari South Korea.Aku juga minat Runningman ni since si Anym suruh tengok dulu.Mula- mula tak berapa nak layan, tapi lama -lama tengok terus suka pula.Jadi terima kasih Anym sebab perkenalkan cerita ini. * Entri dulu aku pernah terima kasih dah, kali ini terima kasih lagi, tak salah, tak payah kena bayar pun kan?

Cerita ini ada setiap hari jumaat di Astro One HD kalau sesiapa yang melanggan Astro, tapi tak semua yang melanggan saluran Korea ini, kadang kala ada orang nak tengok Runningman je, Lee Min Ho korang tak mahu tengok kan.Jadi kepada netizen sekalian anda boleh tengok cerita runningman dekat sini. Link yang aku bagi tu, bukan sahaja ada cerita runningman tapi juga ada cerita variety show yang lain juga macam We Got Married, dan Barefooted Friends.Jadi pilihlah yang mana satu yang menjadi idaman kalbu anda.

Runningman 165

Untuk latest episod iaitu 165, korang boleh terus ke sini . Ada banyak pilihan sebenarnya untuk menonton cerita ini,seperti dailymotion, tapi aku prefer videoweed ini.Episod 165 ini bersambung daripada 164 jadi aku suggest lebih baik tengok 164 dulu, takut tak faham.Sebenarnya rancangan ini tak semua berkait dan continuous, cuma certain episod yang di rasakan terlalu panjang untuk 1 jam 30 minit, mereka terpaksa buat 2 episod, (aku agak je lah, bukan producer nak confirmkan hal ini hehehe).

Kepada yang baru nak layan RunningMan , selamat datang dan kepada yang lama dah layan, teruskan menonton.

Kalau nak dikirakan favorite , aku minat si HaHa ni sebab dia nakal-nakal, mischievous orang kata tapi since dia dah kahwin, perangai gila dia dah makin kurang, si Kwang Soo pun boleh tahan juga. Siapa favorite character anda dalam Runningman?kongsilah dekat bawah ni 8-) .

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak