Agak -agak hotlink nak reply apa eh?

Kan selalu atau kerap sekali service provider menghantar pelbagai SMS yang menawarkan pelbagai tawaran hebat untuk pelanggannya.Macam saya, sekarang tengah ada dalam 50 token untuk Celcom,lagi 30 token boleh dapat potongan untuk beli mana-mana smartphone pilihan saya sebanyak rm500.banyak tu, and mostly the phone is guess what?BB.Jadi tak lama lagi,boleh lah dapat beli BB diskaun huhuhu.Beli dan nanti jual balik , untung kan?

Recently dapat message daripada maxis/hotlink yang turut tidak ingin mengalah dalam pertarungan SMS dengan seterunya DiGi dan Celcom.Tiba–tiba sifat kasihan dekat Hotlink muncul.Ye lah, penat je dia hantar message tapi , pernah ke kita balas message yang hotlink hantar?Mesti jawapan majoriti dia tidak kan?Yelah, buat apa susah-susah nak reply message hotlink, kita tak minta pun dia hantar.Tapi sebab hotlink begitu bersungguh-sungguh untuk menghantar pesanan ringkas kepada saya, saya membaut keputusan untuk membalas messsage tersebut.Yelah, orang buat baik dekat kita (menawarkan tawaran hebat,tak baik ke?baik ar tu kan?) jadi kita buat baik dekat orang ye dok ? jadi saya pun menulis seperti ini bagi membalas sms dari hotlink tu..

Dear hotlink, saya ingin emnyatakan di sini bahawa….hurm panjang sangat kan..saya upload gambar aje lah… jap eh?

haaa,agak -agak kan , apa reply dia? lol

Haaa, jadilah good citizen macam saya…InsyaAllah niat murni kita kan mendapat balasannya.Go hotlink!!!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »