in

Ubat Kencing Manis: Extra Insulin

Kesihatan adalah satu bentuk anugerah yang tidak ternilai dalam kehidupan seharian kita. Ramai di antara kita yang bekerja siang dan malam demi mengejar kekayaan dan kejayaan sehinggakan mengabaikan kesihatan. Faktor pemakanan yang seimbang juga memainkan peranan penting dalam kehidupan seharian.

Ramai di antara kita yang mengamalkan pemakanan tidak sihat dan justeru menjadi penyumbang kepada pelbagai jenis penyakit. Yelah, makan ikut suka dan rasa memang mengundang musibah. Salah satu yang penyakit yang paling ketara ialah penyakit kencing manis. Sebilangan daripada kita mungkin menghidap penyakit kencing manis akibat faktor keturunan. Jadi, salah satu cara untuk mengatasinya ialah ubat kencing manis Extra Insulin.

extra insulin ubat kencing manisExtra insulin ini mengandungi herba-herba yang terpilih dalam merawat kencing manis seperti peria katak, misai kucing dan hempedu bumi. Jadi kepada penghidap kencing manis, mesti tidak asing lagi dengan herba- herba ini.

Di antara khasiat yang boleh di perolehi dari Extra Insulin:

  1. Dapat mengurangkan kandungan gula di dalam darah
  2. Dapat membaik pulih penglihatan (rabun)
  3. Mempercepatkan proses penyembuhan luka
  4. Mengurangkan keletihan dan kelesuan
  5. menyingkirkan kandungan toksin di dalam badan

Kepada yang sukar untuk mengikuti jadual pemakanan, tidak perlu risau. Ini kerana, cara pengambilan Extra Insulin sangat mudah.

  • Untuk botol yang pertama, 2 biji selepas sarapan dan 2 biji selepas makan malam
  • Untuk botol kedua, 1 biji pagi dan 1 biji malam
  • Pastikan anda minum air masak dengan secukupnya
  • Jika di amalkan cara pemakanan ini, anda akan dapat melihat perubahan pada kandungan gula di dalam badan anda.

Mudah bukan? jadi janganlah malas untuk mengamalkannya. Bukan untuk orang lain, tapi untuk diri kita sendiri. Kalau bukan untuk kita, mungkin untuk orang tersayang. Jadi pujuklah mereka untuk makan Extra Insulin mengikut arahan mudah seperti di atas.

Extra Insulin

Harga bagi sebotol Extra Insulin ialah RM65, manakala untuk 2 botol ialah RM100. Maksudnya kalau beli 2 botol, anda dah jimat Rm30. Banyak kan?

Kepada yang berminat untuk mendapatkan lebih banyak maklumat tentang produk ini atau untuk membuat tempahan , anda boleh terus melayari halaman web Extra Insulin dan membuat tempahan melalui online atau SMS.

Untuk pengetahuan semua, produk ini hanya di jual melalui online sahaja. Sekiranya anda telah membuat tempahan, produk akan di hantar melalui pos laju yang mengambil masa 2 atau 3 hari bekerja sebelum ia sampai ke tangan anda.

Tempah Extra Insulin hari ini.

This is a paid blog post.

Written by Radin Fadli

I love writing.I feel that by writing, I could pour my heart contents into a piece of paper and share it with the world.Some might be a bunch of craps, some really meant something to me.Gadget is my choice of obsession, without them, the world won't be as cool as it is now.

One Comment

Leave a Reply
  1. Daun pegaga, pokok hempedu bumi , peria katak dan pokok herba belalai gajah adalah rawatan altenatif untuk penyakit kencing manis. Ia popular di negara luar seperti china, thailand dan india.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trip ke Tokyo lah kita Bhg. 9 (Akhir) Shinjuku

EID – 이드, Itaewon, Seoul makanan halal Korea