Tentang Someone Like You

Rasanya ramai yang suka mendengar lagu someone like you oleh Adele ni.Lagunya merdu, suara Adele tip top dan liriknya sangat indah.Kepada yang tak pernah dengar lagu ini , bawah ini telah di sediakan lagu Someone Like You.

httpv://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJY

Best kan lagu ni, nak-nak kalau dengar malam-malam, boleh feeling -feeling.Tapi ada satu benda aku tak faham.Dan ini hanya pendapat aku semata-mata, bukan untuk diguna pakai oleh sekalian alam.

Lirik dia berbunyi

nevermind, I find someone like you

Bermaksud yang dia ingin mencari seseorang yang macam lelaki yang dah settle down dan kahwin ni kan?Orang yang sama yang telah menghancurkan hatinya  betul tak?Jadi soalan saya sekarang….

Kenapa nak cari orang yang macam tu lagi?sebab, kalau jumpa, dia akan bertemu dengan benda yang sama,di tinggalkan, sakit hati, dan cari orang baru balik?macam itu ke?

So I think Adele is making a mistake for going after someone like ‘you’ ,again because if she do it, she will find the same good for nothing scum kan?

And if it was up to me, I will find someone  better than the previous one.Why would anyone want to exprience heartbreak again?Word of advise, don’t go near the same person who broke your  heart.

P.S.The title of the song should be someone better than you

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »