Sesuatu yang sweet dan comel

Mungkin ada yang pernah tengok, mungkin ada yang tak pernah.Bagi yang belum pernah tengok , sila tengok dan bagi yang pernah tengok, tak salah tengok lagi.Jom kita hayati bersama. :heart:

Episode 1 Nota Cinta

httpv://www.youtube.com/watch?v=R0f9ikzQkcI

Episode 2 Nota Cinta

httpv://www.youtube.com/watch?v=lQydDCv2rSw&feature=related

Episode 3 Nota Cinta

httpv://www.youtube.com/watch?v=h7XlbvSqFB8&feature=related

LIRIK LAGU OST COFFEE-MATE® – Nota Cinta
kiniku sedari kesunyian tanpamu..
haruskah ini berakhir
ku perlukan dirimu

pulanglah sayangku
pulangkanlah diriku
tiada makna hidupku tanpamu

di manakah diriku di hatimu
ku mahu seperti dahulu

kau lupakan diriku
kian lama ku mencuba untuk bahagiakan dirimu
untuk suluh hidupku

dan kau hancurkan harapanku
dan engkau relakan hatiku
lupakan diriku
kau bukan yang dulu

selamat tinggal sayangku…

ADAKALANYA KITA PERLU BERPATAH BALIK, DIMANA IA BERBERMULA,MELIHAT BAGAIMANA IA BOLEH DISEMARAKKAN,KERANA SETIAP PELUANG MEMBERI KEMUNGKINAN,NAMUN KADANG-KADANG IA MEMERLUKAN LEBIH DARIPADA ITU…

Aku cuba cari lagu dia tapi tak jumpa, kalau ada sesiapa tahu tolong inform yerp…

Lirik di ambil daripada encik Zoro


Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

4 Responses

  1. yup betul… nak nak kalau kepercayaan tu tak di hargai….. apakah nilai sebuah kepercayaan kalau kita sanggup membelakangkan sesuatu yang begitu murni?apa nilai kita selepas itu…kena fikir sendiri lah nampaknya :-D

  2. aku da tgk da dulu..huhu…best.tapi x berape nak menyentuh perasaan aku ler sebab memang lumrah hubungan cam tu…awal2 beriye, pastu dah dapat ape yg kite nak, pasangan terabai….bile jadi pape baru sebok2 nak pujuk.dats normal.

    tapi aku takut mende gini jadi kat aku.sebab aku taw bile da jadik gini macam rase lain.kepercayaan tu jadi kurang sebab hati da sakit.still bley maafkan, tapi rase dia da jadi lain.tol x?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »