sakit hati betul, bikin panas je

9 seasons dah siap download tunggu masa nak burn kan ke atas cd.Masalahnya sekarang kenapa boleh pula season 7-9 ni ada problem nak transfer?yang lain elok jer…sakit jugaklah hati bila jadi macam ni (sambil mulut mengunyah chocolate hershey yang enak lagi sedap bagi mengurangkan stress).

Jangan kata aku kena download balik ler…ada sesiapa tahu tak apa problem nyer, nanti aku belanja makan kuaci.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »