Itali, bandar kota romantis.Selalu orang kalau bercerita pasal tempat romantik mesti cakap Perancis kan?Cerita pun ada, Eiffel, I’m in Love,jadi semua orang nak pergi Paris.Dulu, teringin juga niat di hati tergerak nak pergi ke sana, saya tahu ramai yang berpeluang ke sana sama ada belajar ataupun berjalan makan angin bersama keluarga,tapi sekarang saya tak mahu cakap pasal Paris,saya nak cakap pasal Itali okey?

Inilah bendera Itali kalau ada yang tak pernah tengok kan,jadi sila tengok sekarang.Dah tengok?bagus.Kenapa timbul niat nak ke Itali ni ?sebenarnya berpunca dari pada movie yang saya tengok, ye lah kan, takkan nak kata pernah pergi sana jadi tak sabar nak pergi lagi pula kan.Kes dia, dulu tengok cerita Lizzie McGuire, alah yang Hillary Duff berlakon tu, tapi yang movie punya.Lama dah cerita dia,saya rasa time saya sekolah kot cerita tu.Second, cerita When in Rome lakonan Josh Duhamel dan Kristen Bell.Cerita berbentuk komedi romantik ini sangat seronok untuk di tonton bersama yang tersayang @ Mak Ayah, haaaa korunk nak sayang sapa lagi kan?LoL.

Inilah kristen bell

So kemana saya nak berkunjung kalau berjaya menjejakkan kaki ke sini?saya nak pergi tempat-tempat ini…

Boleh tengok gladiator bertarung hohoho

ronda-ronda naik bot bersama yang tersayang~

Melawat olive atas bukit…..

Melawat Turin,mesti best kan melihat Sungai Po mengalir di sepanjang bandar.

Singgah capri, tengok laut yang biru…Wah!!!Biru`~

Melawat San Gimignano.

Tapi  mesti nak pergi sini….

mana tahu kalau baling coin dalam ni, boleh saya jumpa bidadari saya :-D .

Eh , apasal hati saya dup dap dup dap je ni???Adakah ada orang yang dah ambil coin saya…?

Eh?Is that my…….

maybe not…*mood kecewa…. :cry:

hahahahaha sorry entri mengarut ini……

P.S:kalau saya dah pergi sini, saya rasa saya tak perlu baling coin sebab berapa banyak coin pun saya  baling, awak dah confirm2 datang sini dengan saya kan kan kan…

P.S2:saya dah rosak,lama tak main, berabuk….

P.s3:kita singgah Austria lepas Italy okey?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak