Pizza John, SPM and DSLR

Semalam.Lapar.Macam biasa lapar kena buat apa?Kena makanlah.Aku?Sorunk.Jadi pergi cari Wa ajak teman.Call 4 kali, tak angkat kenapa?Wa,tido.Dengar makan terus bangun (hehehe takdelah orang dah baik hati nak teman aku buat cerita pula).

Memula ingat nak sumbat perut dengan dabel cis beger (the correct pronunciation is Double Cheese Burger) dekat McD.Teringat time makan A&W dengan skuad Bowling KL minggu lepas, si Diana ingat daging burger dia hilang satu hohohoho.Nasib baik Wa, ingatkan “Diana, sini bukan McD).And mind you, A&W is bloody expensive compare to KFC and McD, but I love the chickens, so whatever.

So dari nak pergi McD Taman Melati, terus aku tukar plan pergi JJ.Ingat nak KFC,oh baru makan KFC tengahari tadi.Pusing-pusing nampak ada PaPa John Pizza, sebab sama-sama selok first time nampak kedai tu dekat JJ jadi masuklah nak order.NAk order pun tak reti, jadi tibailah amik Fisherman something-something dengan tambah cheese bende tah.Aku bukan ingat nama-nama ini, hajat nak makan, so lepas berdoa makan, terus makan.

radin najwa @Wa
Tak tahulah benda apa ni...tapi ok lar
Pizza , pizza
Cheesestick kot hahaha!!

Lepas dah makan tu mesti kenyangkan, so dengan perut yang penuh dan sarat, kami bergerak menuju ke rumah (balikk ar) Wa ngan aunty Yah ajak aku memandikan kucing,erk..takpelah nak kena balik, lagipun dah nak dekat maghrib hohohoho.

Tahniah pasa Usop pasal jadi naib champion Malaysia Close yang lepas, I’m waiting for you to open the table my dear cousin bro in law hahahaha!!!Jumaat dah macam ada orang mahu payung tengok Ranggo.

Nak ucap selamat jalan eh semoga berjaya kepada Najwa,Teha, HAfiz Live yang akan mengambil result SPM hari ini.Don’t worry, SPM is not the end of the world ayte, but I know you guys will excel, so don’t worry.

Balik rumah sewa, tengah boring-boring.Aku sempatlah mencapai 1000d aku dari dalam beg.Kesian, baru bernafas minah ini.Nasib baik tak ada habuk, sorry, I haven’t given you much attention for this few months.I’m a very busy man , you know.(I’m not losing my mind eh?talking to the DLSR for heaven’s sake).

Tengah klik-klik, tu tiba-tiba timbul satu idea mengada.Saja je nak try,so I took out my iPad, iPhone and iCarly eh no, not iCarly and come out with something like this.Oh, maybe its not much, I didn’t plan wellon the angle and the lighting so, just take a snap, and tweet it to yours truly, she didn’t like it… :-(( .Hehehe, just kidding, she didn’t like the picture anyway, but don’t know why I love it,maybe the color I think.I can’t give credit to whom the picture was taken from, maybe Abg Paliy kot.

=)

Ok later people!!! (bakpe ngade nak tulis dalam bahasa english?kan dah semua readers kena pergi ambil [email protected] dan buka satu tab lagi untuk google translator…)

SORRY!!!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »