Convocation – the big day

Sabtu lepas adalah hari yang penuh bermakna dalam hidup aku, selepas berhempas -pulas, akhirnya diri ini berjaya mengenggam segulung ijazah secara rasminya.Ijazah ini adalah hadiah untuk kedua ibu bapa ku terutamanya, tanpa sokongan mereka aku takkan sampai hingga ke tahap ini.Thanks Mom and dad,I love you so much.

The graduate

I told my mother not to give me anything during the convocation, *bukan orang tak tahu, bunga mark up gila-gila time ni.Tapi macam biasa, ibunda saya yang penuh kejutan telah membuat kejutan yang mengejutkan.<——- berbelit?I know, right.Saya telah menerima sekuntum, tiga sebenarnya, tpai yang satu tu yang special, guess what?It’s a golden flower!! Mula-mula macam “Ada juga bunga, eh, kenapa warna emas?adakah ini bunga tahi emas?” try juga usha kalau ada kedai jual golden fower tapi tak tak nampak pulak.Actually is a really golden flower, I meant pure gold.

The golden flower

Siap ada certifcate lagi tu :-P .

Sebab dia pure gold, jadi aku dah cari seseorang untuk menjaganya.Jadi bunga iitu tidak boleh di curi sebab ia telah dijaga oleh seekor beruang yang comel, bernama PAE hahahaaha!!Thanks to my lil sister Mira  :-D

PAE dan munge emas

Out of no where I got myself a bouquet of flowers. Thanks to the mystery one.

thanks for the flower, mystery person =D
maskot hotel

Sampai sini jelah, malas nak upload gambar, terlalu banyak sangat.Anda semua boleh tengok dekat facebook saya je nanti okey?Bye!!!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

5 Responses

  1. PAE akan menjaga bunga emas itu dengan berhati-hati ;> wihihi !Tahniah abang Pae !!Me shooooo proud of you ! :yes:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »