Suara Ku Berharap

Hari ini KL, sejuk dan tak panas.Bilik gelap mengundang rasa mata yang ingin layu diulit mimpi tapi petang-petang macam ini, tak boleh tidur , tak baik, naik boleh weng weng.Sejauh mana kebenarannya, tidaklah aku ingin provekan sendiri, tapi kalau nak boleh lah try, tapi kadang-kala apa yang orang tua larang itu mesti ada sebabnya,kalau degil tanggung sendiri.

Jadi apa kata di petang-petang yang sejuk dan gelap ini kita layan lagu.Pilihan lagu kali ini adalah Sura(Ku berharap) dengdangan hijau daun, yup nama kumpulan dia hijau daun kira daun fresh ar ni.Ada juga versi Luna Maya, tapi aku lebih suka versi ini, apa apa pun , Luna Maya tetap hot, okey forget the video, she’s hot okey?kipidup and enjoy the song, thinking about changing the blog song to Suara, orait tak?hehehe.

httpv://www.youtube.com/watch?v=qk310y_oOxE

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak