Sedetik lebih

Teman try mencari lirik lagu baru anuar zain, sedetik lebih tak jumpa-jumpa.Rupa-rupanya tersilap, tertype sedetik cuma, hahaha.Kalau macam itu pah ceroh lah tak jumpa iyerk?

Lagu ini seperti kebanyakan lagu-lagu anuar zain yang lain, adalah amat sedap sekali yerp, tapi bukan untuk di makan tapi untuk di dengari iyerp.Mencarilagu ini di youtube, teman hanya jumpa separuh je lagu ini,kenapa separuh, kenapa tak fool?eh full?adakah lagu selebihnya akan dinyanyikan apabila merong mahawangsa di tayangkan nanti?

Apa kena mengena lagu Anuar Zain dengan filem terbaru KRU itu kata kau?Haa buat pengetahuan semua lagu ini akan menjadi sountrack untuk cerita Merong Mahawangsa atau pun nama omputih nya The Malay Chronicles:Bloodlines.

Agak-agak omputih faham tak apa yang si Anuar Zain ni nyanyikan.Mesti dia orang terpaksa pakai google translate eh?Seperti biasa, lirik dan melodi dia amat merdu, dan tambah dengan suara Anuar memang terbaik ar kata teman.Jadi layan lah half daripada the whole music clip yerp?

httpv://www.youtube.com/watch?v=bAx-7yC_tJQ

lirik nyer di bawah ini yerp

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »