Count on me- Bruno Mars

Lagi-lagi Bruno Mars kan, nak buat macam mana..lgu dia sedap yang idak boleh di makan.Okey kali ini lagu count on me yang pada pendapat aku agak comey lirik dia,in fact sangat comel hingga mneyebabkan aku tertanya-tanya kenapa tak ada video clip official untuk lagu ini di youtube.

Tak pasti pulak kalau lagu ini ada di mainkan di corong-corong radio setempat kita, sebab aku bukanlah yang jenis gemar mendengar radio.Tapi kepada yang pernah dengar aku pasti ramai yang suka lagu ini, dan kepada yang tak pernah dengar , apa kata luangkan sedikit masa untuk mendengar lagu dari Bruno Mars ini.Check This Out!!

httpv://www.youtube.com/watch?v=0X1UHzJP_Ic&feature=related

Okay ini lirik dia yer..

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I’ll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can’t see
I’ll be the light to guide you

Find out what we’re made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I’ll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you’ll be there ’cause that’s what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

If you toss and you turn and you just can’t fall asleep
I’ll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

Find out what we’re made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I’ll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you’ll be there ’cause that’s what friends

Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah

You’ll always have my shoulder when you cry
I’ll never let go, never say goodbye

You can count on me like one, two, three
I’ll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you’ll be there ’cause that’s what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

You can count on me ’cause I can count on you

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »