Lirik lagu Pulanglah -Awi Rafael

I love writing.I feel that by writing, I could pour my heart contents into a piece of paper and share it with the world.Some might be a bunch of craps, some really meant something to me.Gadget is my choice of obsession, without them, the world won't be as cool as it is now.

Leave a Reply

Comment as a guest.

  1. alexspart02 on October 20, 2011 i think rambo sohuld be made into a video game because it was a very popular and exciting movie that would very fun to play. i think this because he snipes, sneaks, and ambushes people. this would be a high selling game.

  2. urh…bez glerr lagu nem…best sgt2…i like1000000x
    :-) :-)) :-D :laugh: :inlove: :-* :chic: :silly: :beauty: :lashes: :cute: :shy: :-(( :blush: :kissed: :drool: :snicker: :giggle:

  3. awi rafael sememangnye boleh membuat lagu2 yang lebih gempak daripada lagu ini. tak bermakna lagu ini tak gempak. lagu ini gempak habis. gud luck awi

  4. lagu ni memang best giler2…. :-) :-)) :-D :laugh: :-( :-(( :cry: :-| ;-) :-* :-P :chic: 8-) :-X :reallyangry: :-? ?:-) :-/ :pain: :shock: :yes:

  5. bezz,….nyer lagu nie….,,,sedap nyer suara die…,,,,,bezzzz nyer lirik die,,,,…..i like10000000000000000000000000.,,,,,…..pulang sebelum ku ran way :heart: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :present: :music: :evilgrin: :mean: :disdain:

  6. bez..gile la..lagu ni…..
    klau bleh sye nk jdi..
    mcam dia la…………..hehehehehe………………

    1. sya pun,mula2 cam tu wak,,
      :-P :-X :reallyangry: ?:-) :shock: :yes: :sidefrown: :struggle: :idk: :weep: :wilt: :smirk: :heh: :snicker: :chic: :-P :-* ;-) :-| :cry: :-(( :-( :laugh: :-D :-)) :-) :no: :rotfl: :silly: :beauty: :lashes: :cute: :shy: :blush: :kissed:

  7. sore awi best…aku dgr riang jer..hahhaa…kdg2 tergelak sorang aku…riang sangat…hehehehehe.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

  8. aku minat gile dgn lagu nih…dr start aku dgr lagu nih aku da mnat…tp,agk sedeh laa..aku tak tau tajuk dia mule2…mcari bgai nak rak..akhirnya…..16hb 3.2011 aku dapt cri tjuk nih n download terus lagu nih……the best punye lagu y penah aku crik..hahahahaha…..awi rafael…teruskan bakat anda….p :-D

Read Next

Book Hotel Murah

Sliding Sidebar