Lirik lagu Pulanglah -Awi Rafael

Aku terdengar lagu ini di Era.Mula-mula macam biasa jer, lama-lama aku rasa lirik dia agak catchy dan semart.Bagi akulah, so aku decide untuk post kan lagu ini dekat entri kali ini.Enjoy!!!

awi rafael
Buka lah mata dan lihat dihadapan mu
Aku berdiri tegak tapi kau tak Nampak
Hodohkah aku? sering kau campak saja
Banyak yang dah ada yang aku tak ada
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku yang tetap menanti kamu
Berikan jawapan
Chorus
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Tak ingin tak perlu
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Tak ingin tak perlu aku damping
owh Huuuuuu 2x
Aku berjalan di kota kuala lumpur
Semuanya Nampak berbeza tapi ku sama
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku yang tetap menanti kamu
Berikan jawapan
Chorus Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Tak ingin tak perlu
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Tak ingin tak perlu aku damping owh

httpv://www.youtube.com/watch?v=6JmEkn1nDro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

60 Responses

  1. alexspart02 on October 20, 2011 i think rambo sohuld be made into a video game because it was a very popular and exciting movie that would very fun to play. i think this because he snipes, sneaks, and ambushes people. this would be a high selling game.

  2. urh…bez glerr lagu nem…best sgt2…i like1000000x
    :-) :-)) :-D :laugh: :inlove: :-* :chic: :silly: :beauty: :lashes: :cute: :shy: :-(( :blush: :kissed: :drool: :snicker: :giggle:

  3. awi rafael sememangnye boleh membuat lagu2 yang lebih gempak daripada lagu ini. tak bermakna lagu ini tak gempak. lagu ini gempak habis. gud luck awi

  4. lagu ni memang best giler2…. :-) :-)) :-D :laugh: :-( :-(( :cry: :-| ;-) :-* :-P :chic: 8-) :-X :reallyangry: :-? ?:-) :-/ :pain: :shock: :yes:

  5. bezz,….nyer lagu nie….,,,sedap nyer suara die…,,,,,bezzzz nyer lirik die,,,,…..i like10000000000000000000000000.,,,,,…..pulang sebelum ku ran way :heart: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :present: :music: :evilgrin: :mean: :disdain:

  6. bez..gile la..lagu ni…..
    klau bleh sye nk jdi..
    mcam dia la…………..hehehehehe………………

    1. sya pun,mula2 cam tu wak,,
      :-P :-X :reallyangry: ?:-) :shock: :yes: :sidefrown: :struggle: :idk: :weep: :wilt: :smirk: :heh: :snicker: :chic: :-P :-* ;-) :-| :cry: :-(( :-( :laugh: :-D :-)) :-) :no: :rotfl: :silly: :beauty: :lashes: :cute: :shy: :blush: :kissed:

  7. sore awi best…aku dgr riang jer..hahhaa…kdg2 tergelak sorang aku…riang sangat…hehehehehe.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

  8. aku minat gile dgn lagu nih…dr start aku dgr lagu nih aku da mnat…tp,agk sedeh laa..aku tak tau tajuk dia mule2…mcari bgai nak rak..akhirnya…..16hb 3.2011 aku dapt cri tjuk nih n download terus lagu nih……the best punye lagu y penah aku crik..hahahahaha…..awi rafael…teruskan bakat anda….p :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak