Selamat hari Lahir A

Happy birthday to you,
You are born in the zoo,
With monkey and kanggaroo,
Happy birthday to you.

Aku tahu sebenarnya aku patut tulis happy ‘belated’ tapi memandangkan aku rasa ia akan menganggu rhythm lagu, so aku nak tulis juga happy birthday wahahaha.Biarlah, jangan banyak tanya ok.

Ok ini ucapan kepada A, selamat hari jadi, semoga panjang umur dan murah rezeki dan di berkati Allah s.w.t.Amin~Aku dah lama kenal A, actually aku patut separatekan A ni, pasal ada dua orang sebenarnya.A1 dan A2.Amboi dah macam nama kedai dekat ikip pulak dah.

Ok A1 ni memang aku dah lama kenal, sejak azali lagi,(aku ada jumpa gamabr masa baby tapi seperti biasa penyakit M menguasai diri , so aku tak boleh buat apalah kan) jadi kalau nak upload pun aku upload la gambar mana yang sempat aku rembat dalam laptop ini.Cari punya cari ada je banyak.Pesanan kepada A1 supaya happy go lucky sokmo and jangan tinggal solat (wah, jadi ustaz aku sekarang).. Bila nak memboling bersama lagi?lama aku tak main boling dengan ko.Selepas berborak dengan ko semalam, aku rasa lebih kuat keinginanan untuk memiliki kkinect tu.Siapa kata permainan video tidak boleh mengeluarkan peluh hahaha…

Ok , aku dah ke laut ni,Ok sekali lagi aku ingin mengucapkan tahniah..boleh ke ucap tahniah?kira tahniah umur kau dah sampai suku abad hehehe…All the best [email protected] Am…

Aku takkan lupa birthday kau.dalam dunia ni ada 2 birthday yang aku takkan lupa, aku dengan kau.Pasal apa?Pasal dua – dua hari ni aku terlibat dengan kemalangan…hurm…

Oh, aku lupa dekat A2, ok ok cik A2,  sebenarnya tak lupa tak saja buat tak ingat (ayat cover baik punya pun :-P )..Apa aku nak tulis eh?haaaa semalat hari lahir yang ke 20, hope result anda sebagus result saya (hahaha, budget dekat sini).. macam lama je dah kenal awak tapi padahal baru kenal semalam , eh macam baru kenal semalam tapi sebenarnya dah lama kenal.So stay cool and be happy selalu yer.Tolong doakan saya dapat jodoh yang baik.Nak minta maaf banyak-banyak kalau saya ada buat salah dengan awak yer.Semoga anda happy dengan cik, eh Encik Sanniy anda selalu, kalau kahwin sila ajak saya yerp… walaupun saya tak tahu siapalah nak kahwin dengan awak lol…….Sekarang Year End Sale so akalu jumpa barang-barang best sila belikan untuk saya ok?jangan beli yang mahal-mahal sudah… beli jer CK ke, GA ke , GAP ke EZ ke saya terima jer no problem….

So selamat hari jadi [email protected]

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

One Response

  1. takde org nak kawen ngan saye? errr. bukan awak nak ke? hahah!
    takde duit nak shopping utk awak la radin. :)

    btw, thanks ! *terharu walaupon awak lupe*. ok bye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »