hari matahari, Sunday ar

Hari ini hari minggu, jadi keluar berekreasi lagi, macam lah hari ahad je yang keluar kan?Ok,ok, hari ini tempat yang di tuju adalah bandar utama,eh bukan kot damansara kot,entah alah nak pergi area the curve lah senang cerita.Kebetulan Si Ai ada di KL and guess what?the twins is also here, plus dengan cik Anis :-D .

So tengahari tu sempatlah menonton cerita Faster lakonan Dwayne johnson,ala The Rock tu.Cerita dia agak ganas sikit, mana tak ganas kalau main tembak-tembak kepala orang kan?Keluar dari wayang macam biasa memang perut laparlah kan..So, the next step adalah bergerak menuju ke iKea.kalau pandai cuba teka kite orang makan menda?

meatball dan chicken wing weee!!!
apa motif die letak mentol dalam sangkar

Lepas kenyang makan,singgah dekat IKEa kejap.Si Ai nak survey bilik tidur untuk rumahnya nanti.Konon-konon nak tengok design untuk rumah lepas dia kahwin nanti lah hehehe.Sempat pulak minum dulu…

kita minum dulu!!!

Lepas penat berIkEa, kita orang jalan-jalan dulu.Adik teman Anis beli barang , tapi sebenornya dia yang nak beli barang beto?Jadi tengah jalan-jalan tu, terserempak pulak dengan Tutti Fruitti.Hanis pernah suruh saya belanja dia benda ini, jadi nak try juga , agak-agaknya sedap ke tak?Jawapan dia..MESTI R.Sebab tak pernah pergi jadi tibai je campur semua flavour dan topping.Lepas timbang kena rm23.50.WAhh!!!Inilah harga Rm23.50 tu.

haaa tu die~~~
baca la skit konon~
haaa buat lah apa-apa yang patut..(dah macam ATM machine pulak)
baca dulu kalau tak paham...
topping boss!!

dah kenyang makan yogurt, kita berpusing-pusing lagi sampai pening.Adik suggest minum dekat Chocolate.Ok kedai ini sangat menarik dan cantik yerp.so Fairlady for me, and mocha for Adik.Rasa dia memang pergh!! terbaik kot…

my fairlady
Ai and Anis
Anis and Adik
air ni sedap dowh~

Ok cukup dah keluar-keluar ni, sekarang kita study!!! Labview,FYP,C jom kita bercinta!!!!Aku sedang ingin bercinta, kerana , mungkin ada kamu di sini aku ingin!!!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak