Selamat Hari Raya!

Dah lama tak buat entri Wordless Wednesday, jadi kesempatan ini aku nak mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin kepada semua pembaca, pengomen tegar, silent readers, penyumbang trafik dan semua yang sentiasa menyokong dan membaca entri entri yang aku tulis. You know who you are. Terima kasih banyak-banyak, dan selamat hari raya sekali lagi. Jangan lupa berpuasa enam.

1
The Pentaras
2
Teasing Alyssa
4
Bukan main dia cekak pinggang
3
Ciri-ciri kebapaan
4a
Bunga api hey!
4c
Princess Ariana, all the way from USA.
4d
Abang kawasan kota damansara, thanks datang Shuk and Wawa
4e
The Radins
4b
Radin’s Antman nights out, terbaiklah Antman
5
Terima kasih kepada Nazla, Gula, dan Alep sebab sudi kirim kan kad raya kepada saya, sangat excited. Tak aci betul Alif tak bagi aku duit raya kahkahkah and thanks gula for the gula.

Antara benda yang pasti bakal dirindu selepas Syawal ialah

6
Rendang!
7
Ketupat
8
Yang paling…
9
ialah..
10
dah dapat teka?
11
Tadaaaaa!!!! Kuah kacang dan nasi impit! Gonna missed making you guys~

Memandangkan Ringgit Malaysia makin merundum, jadi duit raya tahun ni pun ada macam – macam jenis, terima kasih!

13

14

12

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

15 Responses

  1. Belum terlambat kot nak say Selamat Hari raya Radin..terima kasih masih sudi singgah di teratak busuk JM tu….bila mau balik kg lagi? amoiii anak buah semua comel-comel…sama seperti bapak buah hihih….ehem…nape x de duit raya KRW?

    1. Selamat HAri Raya JM, ada planning dalam masa terdekat ni juga. Tak ada anak buah dalam gamabr semua tu cousin saya hahaha, takde orang bagi, kena tunggu JM bagi lah agaknya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak