Kelab Upin-Ipin

kelab upin ipin

Apa yang ingin di ceritakan tentang kelab upin ipin ini?Sejak kelab upin ipin di tayangkan di tv9, ramai pulak yang mengajukan persoalan tentang bagaimana untuk menjadi ahli kelab.Kalau tanya saya direct, memang saya tak tahu, tapi untuk tidak menghampakan,(macam penyanyi pula) pentanya -pentanya semua, jadi saya telah menjumpai bagaimana caranya untuk menyertai kelab upin ipin ni.

Setelah menerima beberapa pertanyaan tentang bagaimana ingin menyertai kelab upin ipin, suggestion saya boleh terus melayari halaman website upin dan ipin sendiri.Dengan hanya mengisi borang, anda boleh menjadi salah seorang dari anggota kelab upin dan ipin.

Kelebihan menganggotai kelab ini ada di tulis dan dinyatakan di halaman web yang telah saya berikan.Jadi kalau sesiapa yang berminat untuk menyertainya sila berbuat demikian.Tak rugi pun sertai kelab upin ipin ni lagipun penaftaran hanya rm15 setahun.Jadi apa tunggu lagi?sertailah sekarang.

P.S:jangan lupa menonton Trisyia di dalam kelab upin ipin ye kawan-kawan ..Betul Betul Betul… :-D

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

6 Responses

  1. sape trisyia?ur niece?ke anak?heheh…
    aku tertengok hari tu.tertekan dan tertengok.abis la pasni mesti time cite ni kene berebut tv dengan anak2 buah.huh~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »