Little Qistina

You can never get tired with little qistina, she’s cute, she’s talented, and she’s briliant, absolutely briliant.*Dah macam bola sepak pula.Readers yang rajin singgah blog saya mesti kenalkan si qistina,adik kepada Trisyia.

Jadi untuk tatapan kawan-kawan, saya mempersembahkan Qistina yang menyanyikan lagu twinkle-twinkle little star.*maaf lirik tak berapa betul sikit baru 2 tahun, mawi pun boleh salah kan kan kan.Give her a clap everyone :laugh: .

httpv://www.youtube.com/watch?v=0jFur1zL7Og

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

4 Responses

  1. ya allah comelnye dia! macam anak buah saya jugak nyanyi bersepah. hahaha gerammm. *cubit2 pipi dia. :laugh:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »