WooooW!!!

Tup, tup,tup seminggu sudah di Kuala Lumpur dan kini ku menjejakkan kembali kaki ke Kuantan.Final Year memang nak pecah otak rasanya dengan project2 yang ada.Masuk- masuk dah dapat assignment optoelectronic dan paling bestnyer, Madam dah hafal nama aku selepas di temuramah selama 5 minit sewaktu beliau memeriksa kedatangan.Masuk ke dalam career guiudance tup tup kena jadi wakil pulak, nasib baik lah Miss tu comel so tak kisah sgt lah  :laugh: ,advisor aku buat first time ney begitu impress dengan kepanjangan namaku menyebabkan die tak mungkin lupakan nama aku buat beberapa ketika ney.Techno pulak, yer Sir memang kenal sangat ngan aku pasal Sir turut men bowling bersama.A I , ok A I di ajar oleh Sir Zul aku yang pernah mengajar Microcontroller dulu aduyai, and Prof Zul pulak aku pernah lepak makan sekali time SC dulu so memang sem ney semua lecturer yang mengenali aku, so takleh ar nak tuang2 kelas hehehe, Kelas Semiconductor Tech pulak sem ney kena belajarpasal IC design, bukan identification card tapi intergrated circuit ala yang benda alah amcam labah2 tu.Tambahan pulak dengan final year project dengan proposal nya memang nak masak aku jawabnya.Belum lagi campur dengan nak handle pasal World Of sweetness lagi, alamak tetiba aku rasa rindu dekat katil kat rumah walaupun aku sempat lepak atas die lepas abis buat kek.

Ok kalau aku rasa impossible jer ingat motto ney ” challenge your mind and chase your dream” , Ok I will do it paps eh :-P silap.Tapi dalam minggu ney aku sempat abiskan lagenda budak setan and  to me, korunk should beli and baca cite ney memang berbaloi.Nak nangis rasa bila baca, eh lelaki mana leh nangis, tapi sapa kata?aku bukan superman, aku juga bisa nangis hahaha, when You cry, its the proof that you still have heart okeng, emotions thats what makes us human.Ok, bincang2, kondo dah siap dibersihkan, dan memang selesa skang, oh kepada sesiapa yang nak menyewa boleh contact saya yer,still ada bilik kosong.Kalau tak kiteorang nak buat jadi store jer.Minggu depan air cond masuk dnegan peti ais, seronok rasanya.Paan nak suh masuk, astro dengan TV tapi akan di pertimbangkan dulu seb, aku rasa takde time pun kiteorang nak tgk TV.

oh oh, minggu ney, esok lah maksudnya,Si mamin kahwin, and die dah tempah sejumlah cupcakes dengan aku so agak rushing lah jugak nak buat since aku baru jer sampai dari KL ptg tadi.Oh my aunt Ma sibuk dengan anak die yang sakit, siapa lagi kalau bukan si Trisyia and Qistina semoga mereka berdua cepat sembuh, sian tgk Qistina tadi haih.. Makan ubat tahu, jgn degil,..aku ada amik gambar tapi since aku dengan hebatnya meninggalkan charger di KL, memang padan lah muka takleh nak transfer file kan ke iTunes. Ngek betul, nasib baiklah, still boleh charge dalam kereta sambil mendengar lagu2 dari iPod.

Oh, got to go, nak tgk rehearsal jap, and then lepak dgn the twins tata….

Oh saya tetiba suka lagu ney, enjoy!!!!

httpv://www.youtube.com/watch?v=f6vsH6Oh2Kg

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »