Terkejut!!

Ok, sini nak share sikit, korunk pernah tak dengan innocence nyer melayari halaman web yang konon-kononnya nak tunjuk advertisement suruh korunk fokus dekat monitor betul-betul?mesti pernah ada kan?Antara cara yang sinonim yang selalu di pinta oleh web ni adalah dengan membuka volume korunk kuat kuat.Kononnya kadangkala mesej yang ingin di sampaikan perlu di beri perhatian betul-betul sebab penyampainya cakap perlahan, bunyinya perlahan dan pelbagai lagi.AWAS anda mungkin terkena jerat oleh website tersebut.Kadangkala website-website ini selalu menawarkan advertisement dalam bentuk video.

Tujuan dia orang sebenarnya nak menyakat anda je.Kadang-kala akan keluar imej yang menakutkan secara tiba-tiba, saya tahu kerana saya pernah terkena jugak ( tipulah kalau kata tak pernah :-P ).Tapi pernah tak anda bayangkan muka anda apabila terkena joke-joke sebegitu?Handsome?Cantik?Bergaya? kalau nak tahu boleh tengok video di bawah ni.

httpv://www.youtube.com/watch?v=kXjO1WAOK6A

haa amacam?mesti kelakar tengok gelagat dieorang kan?Kesian ada, kelakar pun ada,cuba tengok reaction si kecil yang menangis kerana di set up kan oleh kakaknya sendiri.Ada juga halaman web yang menawarkan permainan di mana kalau peserta gagal sampai ke matlamat permainan.Abis ar awok kena kejut!!!

tapi ada jugak website yang menunjukkan teladan supaya tidak membiarkan anak seorang diri di dalam rumah.Pelbagai kemalangan boleh terjadi apabila si kecil di tinggalkan seorang di dalam rumah.Berikut adalah rakaman yang diambil dari parental camera di dalam sebuah rumah.Tapi apa guna camera ni kalau kemalangan dah terjadi.Maaflah pasal quality gambar dan audio yang kurang elok.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZpRekBCY5pM&NR=1

Semoga kita mendapat iktibar dari kejadian di atas.Tak menakutkan ke kalau terkena dekat kita?Atau ahli keluarga kita?even a simple thing like dancing kat leads to heart attack kan?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »