Siapa dia ni?

Dulu aku tertarik dengan iklan the Axe Effect ni.Iklan ni pernah muncul dekat televisyen tidak lama dulu, dan tak silap aku ada satu lagi versi yang berlaku dekat dalam library di mana sang gadis meminta telepon bimbit si jejaka dan menelefon telefonnya sendiri, kira skill nak dapatkan no telefon lah ni (berapa ramai daripada kita yang pernah mengalami situasi ini?) memang jangan haraplah kan? :-P .

Berbalik kepada cerita asal, aku macam tertarik dengan gadis yang membuat roti ni, alah yang picit sos nak bagi no telefon dekat mat jambu ni.Untung eh jadi jambu, perempuan siap bagi nombor tanpa di minta hehehe.Anyway, aku ingat perempuan ni kacukanlah kan pasal tengok macam cantik semacam jer, nak kata macam orang putih pun ada, kulit putih memang ar orang putih booo!!!!!, eh bukan, maksud aku mat salleh.Tengah google mencari sumber maklumat ilmu, tetiba ternampaklah iklan ini dekat youtube.(Cari ilmu kat youtube eh?) so macam “eh ni awek aku ni, eh bukan, ni awek aritu dalam tv ni.So dapatlah tahu siapa dia ni pasal nama dia ada dekat info video tu.Ni haaa iklan dia kalau korunk tertanya-tanya.

httpv://www.youtube.com/watch?v=fjszNwFV7w0

Sedikit info gadis yang aku cedok dari wiki.Nama penuh Asmirandah Zantman,lahir di Jakarta 5 Oktober 1989, mempunyai darah belanda dan beragama Islam.Oh, patutlah cantik ada darah belanda rupanya.huhuhu rupanya die ni seorang pelakon dari Indonesia tak sangka pulak aku.Ingat ke minah saleh mana tadi.Mesti anak kiteorang nanti comel, eh anak dia dengan husband dia and anak saya dengan bakal isteri saya yer, jangan salah faham pulak hahaha. :-D Apa-apa pun Dian tetap di hati.Dian no 1 :-D :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

    1. untung juga dan ada kekurangan jugak..kekurangan dia nanti ada tak pasal2 kena “awak ni terlalu comey dan jambu untuk saya,saya buruk”…haa lebih kurang gitu lah
      .Maaf Dian tetap di hati huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak