Saya tak tipu, saya risau

Serius saya risau, sangat-sangat risau.Mula-mula saya fikir positif tapi bila keadaan terus -menerus awak mendiamkan diri.Saya memang risau, sangat-sangat risau.Tak tahu macam mana nak expresskan feeling ini, tapi saya serius risau.Awak jangan buat lagi macam ini.

Saya dah terfikir macam -macam dah, awak kena culik dengan pak guard bermisai tebal, awak kena ngorat dengan pekerja asing dekat stesen minyak, awak kena ubat guna-guna dengan pekerja McDono, awak kena kahwin paksa dengan abg yang jaga toilet, awak kena culik dengan vampire, awak kena sorok dengan hantu arnab.Benda-benda ini bermain di dalam fikiran saya jadi lain kali tolong jangan buat macam ini.Walau bagaimana susah sekalipun tolong lah informkan saya, and never said that you ain’t worth it.Cause you worth every damn breath that I exhale and inhale or is that inhale and exhale?Ahhh nevermind.

Syukur awak selamat sampai, lain kali pastikan kelengkapan bateri anda di charge ok?jangan buat macam ini dah, awak buat saya takut, risau , bimbang, berkerut muka dan dahi.Awak tahu saya tak ada kedut di muka jadi awak saja buat saya macam ini bukan?Supaya saya berkerut dan berkedut.Tolonglah, jangan buat macam ni, sakit kot kalau muka berkerut, tapi kalau muka berkedut sebab senyum tu takpelah.

Saya tahu sebilangan orang tak paham apa yang saya tulis, biarlah saya je yang paham entry kali, tapi kalau awak paham baguslah, jangan buat lagi iye.U make me worried sick.

* siapa rajin pergi kira berapa kali ada perkataan risau dalam post ini.Nanti saya belanja cikedis…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »