Ninie Marlyne ni cantik ar

Dah tengok dah video clip terbaru Selamat Tinggal? aku ada cerita pasal awek cun dalam video clip tu kan?kalau tengok,hasil dari siasatan dan penyelidikan, nama awek tu Ninie Marlyne,nama betul dia Marlini Mat Din.Dia merupakan seorang model separuh masa dan ada ura-ura kata dia pernah berlakon.Ninie ni adalah salah seorang daripada lima peserta final Estee Lauder model search 2007. Kalau sesiapa yang pernah tengok iklan celcom, Will You Marry Me mesti tahu dia ni adalah pengantin wanita dalam iklan tu.

kalau sesiapa yang nak add, boleh add dia dekat facebook dan twitter.yang penting dia tak sombong dan sangat peramah.Oh kepada yang berkenan tu, maaflah she’s taken and married okey.Untunglah suaminya. :-D

macam asya pun ada sikit

Hot kan
Super duper cute

Sebab itulah kalau bila dah berkenan, meminanglah dengan segera.Kalau tidak, kekasihmu, di sambar buaya.Kalau buaya handsome takpe, kalau buaya kacuk tikus?dah dapat buaya jonggang.Ini semua  bala ni, bala….

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak