Majalah jutawan November 2010

Hari itu dapat msg dari ramai orang suruh saya pergi beli majalah Jutawan.My respond was “ERK? kenapa tetiba pula orang nak suruh beli majalah ini kan?check balik diri, seluk poket seluar adalah dalam rm10 campur sen – sen adalah dekat rm 10.43” So apakah kesinambungannya?

So nak dijadikan cerita, satu hari itu, aku dah tak ingat hari apa, aku pergi ke Giant pasal barangan rumah dah habis.Lalu dekat kedai magazines yang berdekatan, tetiba teringat msg-msg yang aku terima , so curious lah juga kkan…so sempatlah menjengah ke kedai magazine tu.Hurm, nona, wanita, galaxy mana eh, mana eh…oh jumpa akhirnya.

Rupa-rupanya Aunty Siti Murni jadi cover magazine jutawan.Wahh!!! Hebat sungguh, tahniah ye aunty.Rupa-rupanya terjawab sudah, apsal dia orang suruh aku beli.Buat pengetahuan semua, aunty Siti Murni atau Dr. Hjh Siti Murni adalah pengasas kepada product Biodex, dan kalau sesiapa yang mempunyai masalah kesihatan dan sebagainya bolehlah try product-product beliau.Dulu saya rajin juga buat rawatan resdung dekat kedai beliau, alhamdulillah sekarang dah kurang sikit resdungnya.So kalau sesiapa yang mempunyai masalah resdung saya rekomen juga pergi mencuba rawatan di sini.Info boleh didapati di website Biodex.

Miss D mesti berbanggakan?So belajar elok-elok dan jadi pakar pharmacy yang terkenal suatu hari nanti.I bet International Medical University can helped you to achieved  your target one day.Spread your wing and fly high up in the sky.Your mom will be proud of you, so do your best okay?

Apa kena mengena Miss D pula? Fyi, this is Miss D punya mom lah.Best kan ada ibu yang boleh di jadikan ikon dan sumber inspirasi untuk berjaya.Dulu pernah saya duduk berborak dengan aunty, she said she was still learning about the business.Walaupun dengan kejayaan dia sekarang, she was still down to earth type of lady.Unlike some who already brag about how successful they are.

Majalah ini sesuai untuk dibaca oleh semua golongan.Pelbagai contoh ikon usahawan masakini yang bermula dari zero to hero di paparkan dalam.Dulu ada masuk pasal Irfan Khairi dan beberapa tokoh usahawan yang lain.So bolehlah dapatkannya di pasaran yerp. (dah jadi mcm promoter majalah jutawan pula)..

saya pun nak jadi mcm mama

Siti Adilla bt Abdul Razak – S.A.B.A.R :laugh:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

One Response

  1. sape inginkan MAJALAH JUTAWAN khusus kwnsn j.b sila sms @ contact saya. amir no hp 0177124415 ;) baca JUTAWAN untuk menjadi USAHAWAN ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »