KL,KL,KL

So it’s been 4 days since i reached Kuala Lumpur.Damn it, i havent had enough of Kuantan and here I am.Duty call, seems like i cant help it.So dah masuk hari ketiga training, the first day, well it went so~ so~..seems like im not as fit as im used to be.Ye lar kat kuantan Main 3 game ajer…datang sini kene hentam 5 -7 games sehari…so taw la macam mana kan…

Si Hafiz dah start keje sebagai seorang engineer yang berjaya jadi memang sah la die tak dapat turut serta dalam training ney.Kak Dayah pulak dah ade keje and takleh train dan bersama sama ke pertandingan.Hurm,pendek jer sesi perkenalan kite ek, nanti dah kahwin ajak tau. :devil: …OH yer, pusing- pusing baru la tau si Hafiz ney member si rinie kecik.Haih memang kecik dunia ney.

So nak dijadikan cerita, Ajue jatuh sakit pulak so tk dapat bertraining.Hope you get well soon, rehat bebaik and makan ubat.Husna and Sarah pulak dah mula konsisten atas tunjuk ajak Amer.Bagus la nanti tolong ajar aku skali.Sibuk Amer skang nak nak ade tiga anak murid.Termasuk la our newest member si Fariza.Semalam, aku menang skali and Zali menang dua kali..so terpaksa la belanja die french fries and aiskrim mCD..nak dijadikan cerita aiskrim takde ..so connvert tukar jadi iced lemon tea.

Btw, aku menang air coke jugak.Entah apa kene dengan member2 aku ney seme giler ke refill Mcd.Cite gini, kite org training di Ampang Point dan hadiah kemenangan seme di beli di McD kat sini.On the way balik ke Universiti,sempat pulak kiteorg singgah kat McD taman Melati untuk refill air.Mengikut kata Amer, refill hanya untuk gelas besar.Memandangkan aku tak pernah merefill selama ney, so aku kurang arif la nak refill guane and apa syarat merefill (haih macam mende serius pulak la kan)…so first si Amer masuk and refill, balik sampai kereta, air dah abis setengah die sedut AYAM!!!…then air selebihnyer tuang dalam gelas Zali.Kemudian aku buat second trip dengan pergi merefill.Patut la air tu diletakkan di tas counter macam tu jer…si Amer pulak banyak amik air batu dari Air..elok ler tu..So aku pun isi penuh penuh hehehe..dapat la air coke yang di gemari ramai…ngeh~

Lama pulak tak minum coke, sebab selalu sangat bantai caramel afogato, dulu ske minum coke tapi mendengar cerita dari seorang teman bahawa kenalannya meninggal pasal minum terlalu banyak coke.naik risau jugak aku so aktiviti tidak elok untuk kesihatan ini di berhentikan buat sementara waktu..

hari ney aku tido di Ampang, rumah makcik kesayangan aku, dan juga dilla.Yekot, pasal rasanyer antara yang abnyak banyak die paling rapat dengan my aunty nurzita.So aku assume je la iyerk..ngeh…petang, aku menghabiskan masa dengan tido..penat kot training bergame – game dengan tidak kehadiran Zali bermakna game die terpaksa aku men dan diesebabkan Amer injure pulak kaki, aku la kene menghabiskan game dieorg.So nak sambung menonton gundam 00.BYE BYE.

geng bowling

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

5 Responses

    1. AHAHAHAHA im thinking of quiting the game..new semester is coming up..so i dont think that i could managed to play the game any longer , protect our kingdom while my absent yar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »