Jom tengok wedding Prince William dan Kate

Anda kenal Prince William?Hari ini,29 April 2011 baginda bakal melangsungkan perkahwinan dengan Kate Middleton.kalau sesiapa yang tak berkesempatan untuk melihat wedding itu secara live, boleh lah melayari website ini untuk melihat perkahwinan itu secara online.Dianggarkan 2 billion viewer dari seluruh dunia menyaksikan perkahwinan ini sekaligus mengatasi  rekod 750 million viewers yang menyaksikan perkahwinan ibu bapa William, Charles, Prince of Wales dan Lady Diana Spencer.Jom tengok!!

Prince William and Kate

Klik Prince William and Kate.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak