Im in kuantan~

Nak di jadikan cerita akhirnya, diriku tiba di kuantan jua.dari nak balik tak nak balik, tup tup terpacak aku di kuantan.Samapi di kuantan, tak banyak aktiviti pun yang ade di kuantan and tu yang best tu , kalau kat kl busy memanjang..Hari sabtu aku emnghabiskan bermain bowling seharian bersama dua twins yang dah lama aku tak jumpa.Berbekalkan EOS yang ada, gambar di tangkap pelengkap cerita, seperti bowling alley tu kami yang punye muahaha.So dari tghari samapi lah ke petang sesi bergambar di lakukan.

senyum senyum
senyum senyum
terbang terbang
terbang terbang

Sebelah petang pulak, aku menghabiskan masa bermain COD 4.haih dah addict nak buat macam mana kan?sampai lah waktu berbuka puasa.Malam nyer aku menemani my dad (bak kata kata laura) ke alley bermain boling lagi.Singgah jap beli afogato favourite ku haih lama giler tak minum rindu rasa.Kemudian aku hang out la dengan si Aman , Wa dengan Miss Mai.makan kfc yang kekonon sedap, kekonon ade shrimp , kekonon aku tak makan,kekonon dieorang je makan, kekonon nampaklah si model S,kekonon die fames, kekonon aku cara apa,kekonon mende aku tulis ney.Duk, duk bertemu pulak dengan danny gilera sahabat lama aku, berjalan pulak dengan baby deeb yang ala ala sombunk skang…dengor crite business karaoke baik.Sila lake terminal untuk emnyumbangkan lagu ke karaoke centre beliau.

Nampak gaya berpakaian macam dari butik Topman, haih dulu kata bajunya ala – ala homo skang ko pakai apa da…tapi skang meang rami golongan ney mula memakai brand ney, maybe dah lama tapi aku tak notice.hurm, bior jer ler… pakai jenama lain pulak skang ney. lain yang orang lain tak pakai lagi hehehe..

aku berCOD sampai ke subuh, lepas subuh baru tido.Tadi bangun mamai2 beronline kejap facebook,lepas tu (memory loss) tak ingat mende aku buat…tau tau aku bukak puasa dekat secret recipe akan lamb stew yang pada aku tak de la best sangat cuma nampak gempak jer and obviously emmang tak kenyang la makan bende alah macam tu…sure sahur kene makan banyak.Kemudian ke ECm sebentar, since baskin robbin ade discount arini Ternampak amsyar pulak berdating berdua (dengan jantan =p) jgn salah sangka maksudnyer die berjalan berdue dengan member die.Tgh emnjolok2 di atm untuk mereload kredit, terjumpa si shafiq dengan mekanik megalanes kalau tak silap aku nama lan kot…lepas sesalam tu aku lepak jap tunggu famili aku gi tesco,tgk tgk berbudak bershuffle sempena digi celebration mende tah…takde la gempak sangat shuffle dieorang terer lagi abg adik..Eceh~Ney tgh emndoowload last episode of Liar game..abis ney aku dah bercod sebentar…hurm dah nak sahur ney ok ar nak gi sahur ..jom sahur jom

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »