Happy Birthday Husna and Husna

Happy birthday(s) kepada Husna Hadzarami dan Shazhatul Husna untuk ulang tahun ke 25 dan 21.Kebetulan pulak birthday dierang ney sama hahaha so masuk jer dalam satu entri.Senang, ikut seruan kerajaan, kongsi kereta dan juga entri post (padahal malas nak buat dua post hehehehe :-D ) ok, ok sambung, semoga kalian di panjangkan umur dan di naikkan pangkat serta berjaya menjawab examination dengan cemerlang, terbilang da gemilang.Quite confusing isnt it?Ok ok yang dah bekerja adalah Husna Hadazrami @ yang tua manakala yang belajar adalah Shazhatul Husna yang bakal tua (takda makna nak puji muda) So terimalah sepotong kek Chocolate Indulgence¬† :cake: sorang, marble Cheese Cake :cake: sorunk.Ok dah dapatkan?so semua orang puas hati, baik kan saya ney?katalah baik okeng?Bila tiba hari jadi ney, bergembira- bergembira juga tapi angka tu dah meningkat tapi bak kata2 orang putih Age is just a number, patutlahangka saya meningkat tapi muka maintain jep..betul la orang putih tu, dia orang kan buat research semua dengan segala ujikaji dan soal selidik and WALAH!!! saya lah bukti kukuh mereka.Ok apa-apa pun, semoga semua berbahagia yerp Husna dengan Encik Hanis nya , dan Husna dengan ..errr..haaa dengan die la, itulah yang tu, (??)…Michael Carrick :laugh:

Heppi 15, eh 25 Husna HAdzarami
Heppi 21 Carrick, eh Shazhatul Husna

P.S…Mohon maaf kerana mencuri gambar, segala ketidak puashatian sila email kan kepada www.ketidakpuashatian.com

SO HAPPY BIRTHDAY!!!! :party:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

6 Responses

  1. enough with the sweetness unless you guys nak bagi saya kencing manis..
    log in via facebook…gambar boleh keluar..tq ;-)

  2. Cik Memy nak kek jugak?boleh boleh… amiklah kek pandan ney satu :cake: .
    Husna:saya sweet ker?thanks…puji lah lagi :rotfl:
    nor: maaflah kerana anda kesukaran mencari tempat untuk mengcomment..mana ada canggih, simple2 aje.and I agreed husna da tua, tapi yet she still adorable.. (adorable ker?tah, tak tahu , tapi yang penting she’s like a model @ sungei wang) 8-)

    :yes: <——– like ala2 facebook

  3. aiiiiih
    canggih sangat lahh layout
    x tauhu kt mana nk komen
    -____________-”
    ahahaha
    happy birthday to both of them
    kak husnahadzrami dah tua ko ek
    patutlahh sibuk nk kawen
    ohoiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak