Disadvantages bile anda good looking

1.Bile anda tak datang kelas lecturer akan perasan…

2.Bile anda keluar berdua even dengan makcik anda orang akan kata “wah tu ke gf die”

3.Bile anda berjalan perempuan akan pandai sambil merenung mengharapkan senyuman daripada anda dan kalau tak senyum akan di cop sombunk walaupun kepada makcik tandas KLCC.

4.Bile anda berjalan bersama kekasih, kekasih anda akan menarik anda daripada cermin, @ tangga escalator,kedai cermin dan juga side mirror kereta.

5.kekasih anda akan jeles dengan semua perempuan termasuk saudara anda sendiri.

6.Semua gadis akan dianggap sebagai threat walaupun jurutol highway.

7.Inbox akn penuh dengan “hi”, “salam”, “leh kenalan”, “macam pernah nampak”, “kawan saya nak kenal awak”…

8.kekasih akan menelefon 24 jam untuk memastikan anda berada di rumah. :rotfl:

9.Anda kena listkan tetamu yang datang semasa majlis keramaian di rumah anda. :rotfl:

10.Gambar anda bersama kawan berlainan jantina akan menjadi topik hangat dan sumber fitnah.

11.Anda terpaksa berkurung di rumah pada waktu cuti kerana risau gossip liar muncul. :rotfl:

12.Bile berjalan di bandar ramai lah mamat-mamat yang bertanya ” eh awk ney budak myspace kan?” :rotfl:

13.Anda tidak berani duduk semeja dengan kawan yang berlainan jantina dan sanggup menunggu kekasih sebelum duduk di meja tersebut dan cepat2 memperkenalkan satu2 kawan anda kerana takut salah sangka. :rotfl:

14.Kawan2 yang mempunyai rupa terpaksa di buang. :rotfl:

15.Bile duduk makan di restoran , terpaksa menahan renungan orang lain kerana di salah anggap sebagai artis syarikat rakaman hehehe.

16.Terpaksa menjawab soalan stranger yang pelik2 seperti “Are You Dian?” :rotfl:

17.Setiap nombor contact anda akan di selidik, paling teruk kalau sampai di acukan soalan “Siapa yang msg dulu?’ :rotfl:

18.Teman lelaki rakan anda akan terasa tergugat, dan mula mencari excuse untuk memasang yang kedua sebagai langkah berjaga-jaga. :rotfl:

19.Sepupu-Sepapat pasangan anda akan mengutarakan soalan bodoh kepada pasangan anda ” kalaulah saya junpa bf awak dulu”…lebih teruk kalau anda menjadi punca pergaduhan. :rotfl:

20.Teman wanita/peliharaan/skandal rakan,kenalan,saudara terdekat anda akan mula mencaci pasangan mereka sendiri.”kenapa awak hensem tapi kazen awak buruk?’, “kenapa awak  cun tapi kazen awak hitam?’ :rotfl:

21 dan yang paling last adalah anda memburukkan dan tidak emnyemartkan diri anda untuk menjadi tidak hensem even though some people might think you’re still cute and adorable.Hahaha

P.S : borink~~ :cow2:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

4 Responses

  1. hehehe, semua makhluk ciptaanNya cantik belaka, but some people try to change it, sedut lemak, rapatkan gigi, curly kan rambut, tukar jantina,and everything…dont know maybe tak puas hati dengan diri sendiri..hurmss :chic:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak