Extra income menggunakan Smartphone

Adakah anda mempunyai salah satu gadget yang tertulis di atas? Jika jawapan anda “YA” anda bernasib baik, dan jika jawapan anda ‘TAK’ , boleh pergi beli sebiji atau jangan teruskan membaca kerana gadget lain tak boleh guna sistem ini.Baik, kita teruskan.

Bagaimana caranya?caranya cukup senang.Sangat senang lagi menyenangkan. Note, ini bukan skim cepat kaya atau MLM tapi cukuplah ada duit buat minum kopi dan sebagainya.

Langkah pertama:

Pergi ke featurepoints.com menggunakan gadget anda (iOS) dan klik”Sign in”,kemudian letakkan “MAR2HA” sebagai kod reference anda apabila anda nak sign in tu.

(Note: kod Reference ini akan memberikan anda extra 50 point untuk permulaan)

featIMG_0492

Langkah kedua:

Bagi kebenaran untuk FeaturePoints membina profil untuk mengesan aplikasi yang di taja untuk anda download kemudiannya.

Step 3:

Sekarang featurepoints dah boleh mengenalpasti identiti perati iOS anda.Anda boleh mula pergi ke safari dan mula mengumpul points, di mana point- point ini anda boleh redeem untuk pelbagai jenis hadiah.Kalau saya , saya prefer Paypal ($5 lebih kurang dalam RM15).

Anda boleh mendapatkan point2 ini dengan memuat turun aplikasi yang di tawarkan di bahagian “Get Points”.Lepas download, pastikan anda membuka/menggunakan aplikasi tersebut dalam masa 30-60 saat.Kemudian cuba periksa sama ada point tadi telah di masukkan ke dalam akaun anda atau belum.Sepatutnya dalam 30 saat aplikasi di buka, point akan di kreditkan dah.Kalau points tu dah masuk,kalau anda tak mahu aplikasi itu, delete balik je.

Langkah 4

Sila pastikan anda mempunyai akaun PayPal.Sebenarnya banyak rewards lain yang boleh dapat dari program ini, macam Amazon Gift Card, itunes Gift Card, Paid Apps, dan paling grand sekali hadiah yang anda boleh redeem adalah iPad Mini 16gig Wifi. (197400 points).Saya lebih gemar redeem paypal (nak cash orang kata) cuma Paypal ini akan charge kita untuk transfer,Maksudnya kalau $5 kita redeem, tak dapat $5 tu, dapat $4.80 je (sebagai contoh).

Walaubagaimanapun, terdapat limit kepada aplikasi yang boleh di download bergantung kepada negara dan kawasan.Jadi sikit aplikasi, sikit points, sikit points, tak dapat capai points, tak dapat redeem.Jadi apa yang kena buat? tahu pasal setting VPN yang anda lihat dekat bahagian setting dalam gadget anda? ada cara untuk manipulasi VPN ini untuk advantage anda.Boleh klik VPN  untuk melihat taktik untuk manipulasikan setting ini. (Selepas klik, tunggu 5 saat, sebelum mendownload fail  Microsoft Word).

Jadi, itu sahajalah sesi untuk kali ini, benda ini bukan target nak jadi kaya raya, cuma sambil kita download – download tu boleh dapat kelebihan.Lagipun benda ini percuma sahaja, tak perlu duit, cuma masa nak download kalau anda rajin.

Jangan lupa untuk masukkan kod reference MAR2HA sewaktu mendaftar untuk menikmati bonus 50 points. Thank you.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

  1. Itu referral code untuk setiap akaun, kalau dah sign in,akan dpt referal code sendiri,so suruh kawan-kawan,teman-teman,pakai code anda pula,untuk dpt bonus yg sama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak