Cik Lembu Pendek yang jahat =p

Entri jahat, jgn baca….

eh,cik lembu pendek?nak baca jugak ker?(kat sini mesti maki hamun kan?) tapi terus baca jugak kan?hahaha

bodoh,cik lembu pendek,awak terus baca awak bodoh cik lembu pendek,eh bodoh betul la awak ney cik lembu pendek,3 kali saya panggil awak bodoh and ini kali keempat awak still baca jugak?gile ..memang suka betul awak dengan blog saya, :pig: eh?emoticon ney pun awak tgk?hahaha kena batang idung ker?ouch?kena eh?mesti kene?takkan nak baca jugak?eh terus baca jugak?jap jap, sya try,bodoh,gemuk,pendek,kurang ajar,badan takde shape,pendusta,penabur fitnah,lidah cabang, gemuk,perempuan murahan,kije dekat lorong haji taib,hooker,dan segala yang keji melainkan tiada benda yang keji..

eh?sambung baca jugak?hahaha pandai kan saya?uih tgh maki ker?jgn ar…saya nak tulis lagi ney….. perempuan pakai buang…eh?marah?mesti lah kan..takkanlah tak marah, tercalar maruah tu,uih sakit,kenapa nak repot kat mak,ayah?ala saya bukan tulis pasal awak..jgn la terasa,saya marah org lain tau bukan awak tau cik lembu pendek…jahatkan saya?aduyai… jahat lagi awak kuikuikui men awak,awak, pulak…nak gelak rasa.Haaa, nak gi amik BB eh, call pakwe tgk blog saya?nak save?save la, nak print screen?print la, nak print nak tunjuk kat org supaya simpati kepada awak?buatlah…dulu awak tagih simpati saya,nangis2 sekarang awak nak burukkan saya pulak?pelik bebenor hehehe…eh saya merapu ney awak still baca…gile memang takde kije, ye lah cuti sem hehehehe eh?nak tepon kazen awak nak tanya saya gaduh dgn die ker?eh takde mana saya gaduh dgn die.And I only said those things so that you would believe me, hahahahaha yelah awak minta moga2 kan?dah puas hati?kejap je puaskan haha…oklahh cik lembu pendek mari kita baca, ye mari kita baca, tu saya ajak awak , ye awak, awak yang tgh sakit ati ney,ok jom baca

Kelmarin, sudah sekian lama tak lepak dgn cik Pokko tetiba tup tup muncul depan rumah ” tada!!’ kejut ker?” katanya ada benda panas nak bawak, ingat nak bawak karipap ker apa ker,tetiba bawak cerita melodi.Banyak pulak cerita yang menular sepanjang tempoh kesibukan aku dgn business kecilan aku.So banyaklah jugak yang dapat tahu daripada cik Pokko (kelmarin), haih cik lembu pendek apalah misi kamu ney yerk, yelah kalau nak kata cik lembu pendek takde kije,bak kata2 cik pokko,memang die tgh cuti semester.Tak pahamlah kenapa cik lembu pendek menimbulkan cerita yang bukan2, nak mintak simpati?perhatian?Oklah, kalau sebelum tu saya nak address ke pada cik Ge Arr yer, anda tahu anda sapa, sebelum anda nak marah saya mengatakan anda ‘serong’,saya nak bukak cerita skit, cik lembu pendek yang baik sangat dgn anda ney lah yang bukak pasal anda ‘serong’, saya tak kenal pun anda sebelum ney, maaflah kalau cerita ney tak betul sebab saya dgr dari cik lembu pendek sendiri.Question yourself, pernah tak cik Ge Arr tunjuk video clip cik Ge Arr bersama pasangan cik Ge Arr kepadanya?betul ker kalau lepak dalam bilik cik Ge Arr tak berbaju seperti yang die ceritakan pada saya, ingat baik2,saya tahu mungkin ney cerita lama, tapi saya nak tegaskan di sini saya takde masalah dgn cik Ge Arr so please, masalah saya hanya dengan lembu pendek jer,bukan dgn anda.And yang buat cerita tentang anda adalah cik lembu pendek yang berwarna putih,bergigi rapat :-D .

Second, banyak yg mengingatkan saya tidak berkawan dgn cik Pokko kerana tidak hangout bersama adalah palsu semata2.Ini kerana kami masing2 busy dgn perniagaan masing2 dan ini di akui oleh cik Pokko sendiri yerp.And untuk pengetahuan cik lembu pendek, cik Pokko adalah salah seorang pelanggan yang banyak membantu perniagaan saya, so kenapa die nak buat mcm tu tak pasal2 kalau die tak suke ker, benci saya ker, apa ke logik budak antarabangsa ney?Oh btw kepada cik lembu pendek terima kasih lah sebab sudi makan yerp, yelah dasar lembu pendek bagi apa pun die tibai.FYI, lembu pendek even makan tahi die sendiri so,nak kisah apa kan… terkejut jugak dgr cik Pokko kata awak makan , saya ingat setakat amik gambar jer.kalau sedap, boleh order lagi, no problem, business dgn personal saya tak campur adukkan. :-)) .bukan anda pelajar perniagaan ker?takkan nak ikut emosi kalau nak berurusan,tak cool okey?siap saya bagi diskaun lagi kalau anda buat bunyi hehehe.Sudi2 la telefon atau order yer, takkanlah BB mahal takde kredit kan?kalau takde takpe, atm machine maybank dekat jer. :evilgrin:

Terdengar pulak desas -desus yang pelik dari anda tentang keluarga.Saya minta, tolong stopkan nonsense anda, saya dah tunjuk kat cik Pokko, and saya harap cik Pokko beritahu awak kandungan msg tersebut.So please2 jgn libatkan bf anda dalam hal ney,since die tak mahu.And I respect it, and please your action nak kaitkan family akan jadi satu benda yang sangat besar.Kali ni , saya dah cuba hentikan cubaan orang dewasa campur tangan, lain kali saya takkan begitu baik hati… buat apa saya nak tolong cover untuk cik lembu pendek?so please jgn nak timbulkan cerita bukan2, tapi yelah kalau cik lembu pendek nak timbulkan juga , itu hak anda.Tapi saya takkan tolong cover dah kali ni… cerita anda berzaman dari dulu hingga sekarang nanti akan di bongkarkan sedikit demi sedikit.Oh, anda ada ajak adik ‘angkat’,’kesayangan’kawan baik’ anda kan lepak, saya jumpa die aritu, die tak jadi keluarkan?saya jumpa die aritu…oh tak sangka saya, maybe bermuka2 adalah permainan kaum wanita.

kepada cik Pokko goodluck dgn Kiosk, and kedai baru.

kepada cik lembu pendek sila print blog saya dan edarkan, atau pun cuba laga2 kan saya dgn cik Pokko.”Haaa ney die cerita pasal awak ney””haaa part ney die cerita pasal awak ney”..terima kasih kerana menjadi pembaca setia blog saya yer suke sangat,and rating semakin tinggi di google analytic :-D , matlamat saya nak kejar nadzrul.com,mungkin akan tercapai syukur hehehehehe.

kepada yang lain2 saya nasihatkan sekali lagi, jgnlah mensalah tafsirkan kan blog saya dan kaitkan ia dgn hidup anda…dah takde benda lain ke nak buat selain dari nak mentafsir blog saya?takde benda tersirat dan best pun nak ditafsir,”haaa ney awak ney”,”mana awak tahu ney saya?”,”saya tahu la”,bapak kelakarnya… kan rakan saya dah kata awat hang dok layan?gilakan saya ker?jgn lah,saya tak berduit, takde duit nak tabur untuk awak… eh lupa nak tabur duit buat apa, tabur najis pun awak tibai gak…

oh, drive careful yerp dalam kereta, jgn bye2 org yang salah, because u looks like a biatch when u do that… :laugh:

peace no wars ( i like this tagline datang dari bucuk2 kerul) :-D

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak