Antara CK dan Hugo Boss

Hari ini juga seronok seperti hari-hari nya sebelumnya.Di mulakan dengan sarapan pagi bersama dengan Amir Ridwan.Thanks for the Mc Donald’s abg.Lepak dengan beliau tengok smallville sampai tertidur-tidur, marathon orang kata.

Pada mulanya plan nak makan Abc Mustafa yang hebat tu, tapi my aunt,mummy called ajak makan.So since perut aku hanya ada junk food sejak dari pagi tadi I say why not.So tempat yang di tuju adalah Ritz Grill, grill steak kesukaan aku ada dekat sini.So tadi macam biasa memang aku order western food ini.Rasa dia dah sedap balik.Sedap balik?Pasal apa aku cakap sedap balik?pasal dulu sedap, tapi agaknya selepas bertukar chef, jadi kurang enak untuk di makan.Di temani dengan ais lemon tea, habis sepinggan aku tibai hehehe.

grilled steak
Mesti tangkap gambar kan...

untuk pencuci mulut aku trylah creme brulee (betul dop eja ni aku pun tak tahu).Boleh tahanlah, kaalau sesiapa yang nak try bolehlah pergi ke sini yerp.

creme brulee
apsal ko sedap eh?

Masa tengah makan tu sempat jugalah aunty aku bagi nasihat.Katanya mungkin tuhan nak tunjuk keadaan sebenar sebab tulah jadi macam aku ni.Katanya, kalaulah benda berlaku selepas aku berkahwin, selepas bertahun-tahun berumah-tangga lagilah sakit hati.Tuhan sayangkan aku sebab tu boleh nampak sekarang.So apa yang perlu buat adalah redha je.Aku pun terfikir juga, kalaulah dah beranak-pinak, tetiba si dia buat hal, kan lagi sengsara hidup.Anak-anak jadi mangsa keadaan.So its better this way, mungkin ini hikmah yang aku tak nampak.Aku tahu family aku memang mengambil berat tentang aku, believe it or not , aku tak tahu kenapa aku menjadi favourite dalam keluarga.Mungkin ada benda pada aku yang aku sendiri tak nampak (tiru ayat Encik farid kamil).

By the way, thanks for the perfume Ti a.Sekarang aku dah ada lagi satu extra perfume, entah bila aku nak pakai pun aku tak tahu.Hugo Boss, siapa eh yang pakai jenama ni, aku dah tak ingat.

Oklah aku nak keluar teman A.R makan kejap.later beybeh

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »