Antara Auto dan Manual

I love writing.I feel that by writing, I could pour my heart contents into a piece of paper and share it with the world.Some might be a bunch of craps, some really meant something to me.Gadget is my choice of obsession, without them, the world won't be as cool as it is now.

Leave a Reply

Comment as a guest.

  1. “Check punya check, baru aku nampak sesuatu yang mengejutkan.Gear aku still dalam D.Kereta tak bergerak pasal aku tarik hand brake.Aku apa lagi, gelak lah kuat-kuat hahahahaha!!!”

    – aku pun pernah alami benda yang sama gak masa memula bawak auto..hehe.

  2. alhamdulillah okay..kepala terhantuk dekat body kereta je..apepon airbag berfungsi dgn baek(walaupon satu pecah)..org ramai yg tgk kami accident tak percaya kitorg selamat..syukur! itula..bila kereta hdpn brek mengejut..kwn yuyu pulak tak biasa auto..dia nk brek tp tertekan minyak..so..kemalangan yg dijangka tp tatao nk buat ape..blurr..hehe

  3. ade satu signboard yg menarik di kota medan..’orang yang beriman tidak melanggar lampu merah’.. hehe

    pasal auto n manual..huhu mengingatkan malam semalam..1st time tlibat dengan kemalangan..sbb kwn tak biasa bwk auto..huhu

Read Next

Book Hotel Murah

Sliding Sidebar