Aku baling die golek

Friday night is bowling night, if everyday is friday nite, so everyday kena maen la kan?So, so, so, semakin aktif berbowling sekarang ney, ye lah ada beberapa tournament yang akan datang, so kena la polish skit skill.So semalam men agak tidak mengecewakan jadi hari nie, men lagi.Terjumpa BH lee, kawan/coach aku.Lama tak jumpa, dulu time men junior circuit die ney lah selalu bertenggek tunggu aku abis men.Baik orangnyer.Soo tadi entah macam mana memang terserempak lah dengan die.So diie nak join lah aku men sekali.Ok no problem.Sebelum start men die kata sapa kalah belanja air, So aku macam hurm, okies jer..alah belanja kawan lama nak kisah apa… so men lah 3 games, 252,161, so aku menang dua air hahaha, die nak stop dah aku kata takkan dua games jer, jom ar men agi, so die kata pulak kalau aku menang die bayar game aku, kalau aku kalah hilang air, alah win win situation ,so apa lagi men lah third game kami… 262.Okey.dapatlah akuu men free malam ni hahaha.Selepas die stop men, aku sambung lagi 2 game.179, 176.Hurm abis kucar lana men, tak consistent dah sekarang.Macam bukit men turun naik turun naik gitu.Next ada game, and aku ada satu selection for our Universiti.So wish me luck guys.

Balik2 order 2 bungkus nasi goreng kampung dengan cili potong berserta sup ekor kat Midnite.TEEET~~Midnite, tempat ney dah di senarai hitamkan oleh Miss D. :laugh: sebab tu tempat favourite nak makan sekarang dekat black canyon walaupun aku tak berapa gemar tempat tu sebab tak best.Minggu depan die dah nak final so good luck to you.I know you can do it.

Oh lupa, tadi adalah kenalan aku call, katanya die ada problem.Pasal apa, pasal ada orang nak meminang die hahaha.So nak mintak nasihat aku, aku kata KAHWIN je lah huahuahua.tapi since die still nak sambung belajar die malas nak fikir pasal kahwin ni and she got a bf already.Die tanya macam mana, aku kata KAHWIN je lah hahaha :laugh: ..So aku kata je lah, kalau tak nak tolak elok2, kata ar tak ready ke, saya dah kepunyaan orang ke, bunga dah di petik oleh kumbang ke, hati dah dimiliki ke…( ayat-ayat tak boleh blah)….. kekadang jadi susah jugak ek bile orang nak kan kita, sampai cousin2 pun nak gaduh hahaha….

P.S Khal, u should give him a chance, nanti leh i cakap french dengan die, ok cuz? :-P

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

One Response

  1. errrr…NO. he sounds too perfect dan i tau i tak cukup bagus untuk dia…plus kalau u nak cakap french boleh cakap dgn i, buat apa nak cakap dgn dia…u dont need him..cuz :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »