Zizan Raja Lawak ft. Dina – Selamat Tinggal HD Music Video

Dulu aku pernah buat entri tentang lagu Selamat Tinggal ini untuk pembaca,kali ini aku paparkan pula video klip official untuk lagu Selamat Tinggal dendangan Zizan dan Dina.Jadi enjoy yerp.

httpv://www.youtube.com/watch?v=fvmsVG4kkA0&feature=related

Dah tengok?sekarang ni aku rasa memang bertambah-tambah lah benci kepada peragut di luar sana .Kesian perempuan tu dia cantik tau (alasan ini boleh terima ker?) Kepada peragut, udah-udah ler tu, cuba tukar profesion jual dadih ke, pendapatan boleh menjangkau rm1000++ tahu.info ini aku dapat dari seorang blogger jadi ramai-ramailah kita menjual dadih orait?Kami benci peragut ok?

P.S:Aku pun sedih kalau awek hot macam ini meninggal adey~

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »