Video Clip Malaysian Boy ada Hantu?

Mesti anda semua pernah mennonton dan mendengar video klip lagu ni dekat kaca tv.Mula-mula dengar, rasa familiar, sebab tak silap aku, melodinya sama dengan lagu orang sebelah barat.Tapi bukan itu yang aku nak cite,yang aku nak cite dekat sini, betul ke ada hantu dalam video clip ni?

Cuba korang semua perhatikan sendiri di minit ke 0.43. Macam ada perempuan rambut panjang dan berbaju putih dekat screen sebelah kiri.Cuba try test tengok dan buat keputusan anda sendiri.

httpv://www.youtube.com/watch?v=vjdN72quIM4

Dapat nampak? :vampire:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

9 Responses

    1. convictiongamer on October 20, 2011 I think Saving Private Ryan suhold be a video game and it would be like world at but much much better. It would be a great first person shooter and it would have more weapons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »