Kisah hati- Alyah lirik dan video

Sambil memandu kereta dan radio di pasang, lagu ini berkumandang ke udara melalui corong stereo yang baru di pasang 2 minggu lalu.Ada part lagu ini yang aku suka, mengingatkan aku kepada sebuah lagu yang aku pernah dengar dulu, hurm bukan lagu tapi muzik.Muzik dia macam familiar jer, tak silap aku orang pakai muzik ini untuk tari – menari.

Fikir punya fiikir tak silap aku muzik ini sama dengan muzik time Jamie lee Curtis menari dengan Arnold Susahnakeja dalam True Lies.Alah cerita spy tu, korunk tak tengok eh?Best, cite lama dah time tu Eliza Dushku kecil lagi jadi anak pasangan Jamie dengan Arnold.Okey dah emnyimpang jauh ke laut pula, bok balik sampan tu ke darat boh!!!..

Tapi apa pun sesiapa yang belum tengok dan dengar lagu ini jomlah dengar.Peminat Remy Ishak mesti suka pasal dia ada dalam VC ni.Ok enjoy yer..

httpv://www.youtube.com/watch?v=00kJ5WHn1-c

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku

Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini

Biar ku setia menjaga cintamu

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »