Siang bekerja, malam berhang out .Walaupun penat, tapi seronok hehehe…Thanks you guys, the twins and Mr. pokko.As usually sambil menunggu untuk menyumbang suara, lepak di kedai kegemaran sebentar.Thanks adik yang menjadi sponsor besar kami :-D ..Kepada Pokko anda gandingan terbaik bagi lagu Gemuruh walaupun lirik ku tunggang – langgang di buatnyer hehehe..Sejati dendangan The twins menusuk kalbuku…atleast tak mengantuk kan.Takda benda nak cerita sebenarnya cuma nak upload gambar teka-teki yang bermain di minda kengkawan dan pembaca blog ku…presenting the gf of my famous cousin hehehe

nak tahu yang mana?carilah sendiri hehe

from left at back: Chew,Am,Simon,Ehem ehem Shahril,Me, Jacky

from the front:PeiPei,Cannie,Iq, Law,Yen Yee

Tragedi di bilik itu akan di kenang sampai bila-bila.Cinta itu emnyakitkan , itu amat jelas kelihatan sampai patah kan Am hehehe..tragedi dalam selimut tidak di kenal pasti.Dan tragedi di Kuala Lumpur ketika aktiviti geram – mengeram juga hanya kita jer yang tahu…ADIOS!!! :-)

P.s Agy and Dini jgn maroh gurau jer =p

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak