Tanda saya sayang awak, tapi awak peduli ke

Sila lah tengok video ini, khas di tujukan kepada yang teristimewa. :heart:

httpv://www.youtube.com/watch?v=l6w223IIFyY

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

  1. tuju kepada yang berkenaan, eh takde lah :-D
    tak ada orang perfect, tapi kalau kita jumpa flaws we should bersama-sama atasinya…bukan cari pengganti, kadang kala kita kata pasangan kita tak elok, tp cermin balik, adakah kita perfect?knp kita nk pergi, kalau pasangan sanggup stay dgn kelemahan kita..?
    belive for us guys, untuk titiskan air mata amat sukar melainkan kamu berjaya menyentuh satu tempat pada kami, iaitu hati…
    P.s:takpe tak mengarut pun, giving your opinion is a good type of communication :-))

  2. nice! hee abg pae tuju kat sape nih? :o
    setuju dgn ayat last tu…pasal keburukan & kebaikan psgn masing2..
    cari pengganti n so on tu…apa komen abg pae kalo yg sebaliknye blaku?..
    dunia ni bputar…tak selalunye kita bahagia…dan tak selalunye kita derita..
    setiap yg bmula pasti ade akhirnya..
    kita dpt btahan ke tak..
    sumenye bpegang pd tahap kesabaran seseorg tu..
    p/s : ape sy merepek nih..sorry abg pae.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »