Pejam Celik Pejam Celik

PEjam celik Pejam celik.rupernyer dah 2 bulan dah cuti dah nak start sambung belajar balik ney.Semoga sem ini lebih baik daripada sem yang lepas.Wooohooo.Macam-Macam jadi semasa cuti ney.And i felt good about it.Thanks to Allah, my family,my love one, my friends and my sorrounding.(Alam kena terima kasih jugak tau).Semoga hari-hari yang mendatang di penuhi kebahagiaan dan kita semua di rahmati dalam apa jua kita ceburi.

Pulang dari MIMET dapat banyak kawan dan kenalan dan mereka semua cool-cool.Kalau dulu boleh kenal melalui campus skang dah kenal individunyer sendiri.So nanti boleh la ada perlawan persahabatan iyerk?hehehe.Mesti tersenyum gembira Zali mendapat perfume daripada Sir Roy.Takpe,next year kite maintain juara and the whole team akan mendapat perfume sumbangan Sir Roy.Weeeee!!!! :rotfl: Suke hati jer declare sendiri hehehe.

Di sini ingin meluahkan rasa simpati kepada rakan ku yang juga student Mimet yang kini dikuaratin akibat di syaki flu BABI.Well, his relative actually balik dari oversea and then ade fever so the whole family kena kuaratin aduyai.Banyak penyakit merbahaya skang so kepada you guys, berhati – hati lah iyerk kerana penyakit dan wabak ini boleh berjangkit tanpa mengira siapa anda.MOhon di jauhkan lah iyerk.

Tak de apa yang menarik berlaku pada hari ini kecuali petang tadi bersama my dad mengait buah mempelam.Tinggi juga nak kena panjat, tapi hasil nyer mengasyikkan.Sejak dua menjak ney banyak makan buah- buahan tempatan.SEmalam je dah tibai duyan :-D yambutan, mangeh dan jugak mempelam.Seronok makan buah ney,nak nak sambiil menonton television atau cerita jepun. 8-) (its not what you think D,ok)

Oh i almost forgot, i did promised nakik teh bunga and saya terlupa nak beri.”Takpe nanti pae kasi kak aong eh?””Jangan lak takmo makan kalau pae tak makankan” ehehehe he such an angel and maybe become celebrity one day?ye ar masuk paper kan recently.Jangan lupe pae iyerk.

Well i think i better head to the bed right now since i will be having an early start for tomorrow morning.240km to go weiu..i hope tommorow will be much better than today.OKeng sayonara.

Final Word:MAkankan nakik kalau tak nakik takmo makan~ (u should hear the way he speak,ngade ;-))

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

18 Responses

  1. what i think? urmm… ?:-) well.. i really think of it.. SERIOUS! :devil:

    korang mmg patut lihat princ3 menyuap nakik.. i dunno wether he can be a father or not?? :-P
    jokin.. well.. u PASS baby,,~ :kissblow:

    1. Abg M:Ayah celah mana?ABG ar
      Amran:hehehe
      Fyna and Faressha:thanks for the compliment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »