Perfect =)

Masa otw balik KL hari itu , aku terdengar lagu ini dari radio AK.dengar punya dengar, berulang-ulang kali, macam best juga, daripada intonasi suara rasanya daripada Bruno Mars, *habis kalau asyik dengar lagu dia jer , (grenade ar selalunya) memang akan dapat menangkap suara mamat ini.

Jadi saja nak kongsi dengar anda semua lagu ini,

httpv://www.youtube.com/watch?v=MJ8G-68ReHc

Oh, i was perfect
For the circus
if she dared me, i do it
Love makes you stupid
i gave it up, But i guess it was not enough
Cause she never seemed satisfied
(Oohh)
i Know i’m not perfect
But at the end of the day
Who is ?
(Oohh)
she wanted someone thats perfect
Well Okay
But can you tell me Who is ?
(Oohh x2)

she set the bar
Just above the stars
A rocket could’nt reach it
But i still kept on reaching
she watched me try
At least a thousand times
If she loved me, She’d stop me But noo
(Oohh)

i Know i’m not perfect
But at the end of the day
Who is ?
(Oohh)
she wanted someone thats perfect
Well Okay
But can you tell me Who is ?
I saw something worth my future
So wrong So wrong
In my mind i was all it took
But i guess i wasn’t wrong
(Oohh)
i Know i’m not perfect
But at the end of the day
Who is ?
(Oohh)
she wanted someone thats perfect
Well Okay
But can you tell me Who is ?
(Oohh x2)

Tak silap tajuk lagu ini, Who is, tapi nyanyian dari Alenxandra Burke pulak bertajuk perfect.Kira Bruno Mars punya dari pandangan lelaki and Alexandra dari pandangan perempaun, tapi sebenarnya dia change the lyric sikit jep.Ada yang berpendapat versi Alenxandra lebih best dari bruno Mars, tapi up to you guys to decide,tapi yang penting lagu ini best.enjoy okey?

httpv://www.youtube.com/watch?v=Depo080hJVc

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »