Aku dengki dan benci dengan Kau!!!!

Tajuk nak ganas je kan?lol.. Sebenarnya nak bercerita sedikit tentang isu yang hangat diperkatakan sekarang ini.Pasal rokok?nope..pasal minyak?nope.Pasal Juara Lagu sebenarnya.Sana sini sibuk memperkatakan tentang Ana Raffali, si Juara.

Anna raffali

Tak tahulah kenapa orang nak pertikaikan sangat dekat Ana Raffali ini, kesian dia tahu tak?setahu saya (kalau silap maaf yer) dia serba-serbi boleh, tulis boleh, main muzik boleh, nyanyi boleh, ada pakej lah orang kata.Adat pertandingan , ada kalah, ada menang.Ana menang itu rezeki dia, biar je die, yang lain cuba tahun depan.Saya suka lagu tolong ingatkan aku dendangannya, tapi mungkin lebih prefer hanyut dari Faizal Tahir.FT ROCK!!!

Kadang-kala tak faham dengan mentaliti orang kita, sampai buat page antilah, page kelab tak suka lah…aduyai dapat apa buat benda tu semua?nak dapatkan like 35k eh, Ana dapat 35k ringgit hehehe.

Kita yang tengok ni, tengok ajelah, nama pun hiburan kan, nak – nak pertandingan hiburan.And notice nama dia Juara Lagu, bukan Juara Penyanyi.Yang penting lagu kan?lagu tu best, lagu tu lah menang.Kalau ada yang kata tak fair lah, patut si polan tu menang,patut si polin menang, Hey guys, sapa kata dunia ni fair… paling close pun MAyfair, itu pun mungkin (may) belum Of course Fair hahaha…

Kita sokong ,kita tak dapat pape,Kita tak sokong kita tak dapat pape, Kita puji, kita tak dapat pape,kita kutuk, kita dapat dosa..Haaa fikirlah sendiri yer…selamat beramal.

jom dengar lagu ni, best apa..hish~

congratulation Ana :-D

httpv://www.youtube.com/watch?v=lUV2PuP_zos

*tetiba mak saya suruh jadi mcm abg Ally…hahaha saya takut kot naik pentas, tapi kalau saya mesti lagi akan jadi lagi fames dari abang sedara ku itu kn?kn?kn?hahaha..

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak