Bila tengok graph agak terkejut pasal bilangan pembaca meningkat dengan tiba-tiba.Barulah perasan bahawa pengikut portlike dah sampai 100, thanks guys.Oh kepada yang memicit butang nuffnang, terima kasih banyak2, picitlah lagi yerp.Saya meminta maaf kerana tidak dapat mempercepatkan lagi proses perjalanan novel kerana sebab-sebab yang tak dapat di elakkan , konon padahal malas sangat nak tulis.Kalau ada masa nanti akan saya continue untuk menyambung jalan cerita ye.

Dua tiga hari ini agak tidak sihat, jadi kebanyakan post berkaitan dengan lagu since tak payah nak taip, so copy paste lirik dan hayati bersama.Hari itu family gathering, so dah jumpalah 4.Tapi fikir balik, saya tak ajdi ambil 4 sebab haritu minta belikan yang 16Gig, tapi since everything is in HD maybe its worth to get 32Gig punya.Warna putih amacam?boleh jadi bendera pahang kan hehehe.

Oh aku dah kenalpasti stalker itu, amatlah memburukkan ghupenya.Risau tengok,nanti rajin aku upload gambar die.Buat masa sekarang malas ar.Pasal berat nak upload, nanti lah iyerp.Serius nanti iyer, akan muncul di dalam post ‘stalker yang menyeramkan”.

kalau anda stalker saya yang  baik sila klik advertisement yer…. :-))

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »